Pa še 20 € jim poberejo za test kitajskega virusa...Krivi so sami da imajo social goste ki vse prinewejo s seboj. Oz. Jim budet ne prenese večerij za 40 e po osebi. Drugo leti bo pa spet jok in stok.
Dvomim, da je kaj takega doživel Harrison Ford.
Sicer pa so Hrvatje kar dovzetni za tako 'eksotiko' iz Italije.
Posvetniki, kako pa kaj takega Španija, Portugalska, Nemčija? Enkrat JE nobenkrat!
Sem gleda za kamp v Ankaranu. 90 eur za štiričlansko družino.pa dobr, kok pa en tak harrison zapravi? d bi se cel hr turizem opiral na take stranke je mal utopicno.
nekdo je napisal, da bo hrvaska le se za hollywoodcane... ne ga srat, cel holywood nima tok bogatasev, da bi vzdrzevali celo hrvasko obalo. pa ne pozabimo, da nimajo samo oni lepe obale.
za nas so bolj problem severnjaki, ki imajo se veliko rezerve, preden jim bo hrvaski turizem (pre)drag. dokler bojo oni hodili sem v takem stevilu, se hrvatar ne bo sikirial za manjsi obisk slovencev. za nas ze sedaj niso ravno ugodni. in ko bojo evri, res znajo poskupit cene..... sam kaj bo pol, kamp 70e?? app po 130e? tko da upajmo, da jim cimdlje ostanejo kunice.
Tudi na HR je kamp že komot 70€ ali pa še več. Pa še usrane skupne WCje dobiš v kompletu.
V Slo je že kamp 70e in app 130e - če ga sredi sezone sploh dobiš!
Se pa strinjam, da HR postaja že počasi predraga za nas. Bomo videli kako bo naslednje leto - koliko nategnjenih se bo vseeno vrnilo in kakšna bo situacija z Grčijo, Turčijo, Španijo, Egiptom.
Sem gleda za kamp v Ankaranu. 90 eur za štiričlansko družino.
Bomo videli, če bo ostalo tako tudi, ko bonov ne bo več. Na Hrvaškem si med 50 in 60.
kater kamp?
...
za nas so bolj problem severnjaki, ki imajo se veliko rezerve, preden jim bo hrvaski turizem (pre)drag. dokler bojo oni hodili sem v takem stevilu, se hrvatar ne bo sikirial za manjsi
...
Apartma za 130 Eur pa mora biti dokaj nov, sodoben in bazen imet. Vsaj kar sem gledal cene.
"Nategnjeni" v smislu tistih, ki so jim na Hrvaškem odpovedovali rezervacije/namestitve, ker so dobili koga drugega po boljši ceni.kako mislis nategnjenih? pac gres v drug kamp, app, ce si se pocutil nategnjenega...