Jah zgleda je.
Poleg tega, da so jih lani pocenili naknadno, po izteku naročil, so nekateri modelom dodali boljši CPU, nekaterim pa še 512rama, ali pa namesto 2x256, so dali 1x512..., odvisno od modela.
Citat:
Uporabnik mish pravi:
Če nimaš pomislekov da bi kupila iMaca
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Svašta, vi na EF dobite pocen laptope, nam na FE pa nč Sunce jim!
.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
> Ne, sej IBM ne bo preko faksa,....bo kar normalen nakup,...najbrž preko enaa s kodo
Nisi se slabo odločla, IBMi so vsaj kar se mene tiče TOP ponudba notesnikov. Sicer so malenkost dražji, ampak delajo pa dejansko tako, kot je treba. Da ne govorimo o kvaliteti materialov... Je pa res, da na oko niso glih najlepši
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
IBMa ni več, razen če kupuješ kako reč, ki je 3 leta stala na lagru.
Lenovo is the name now.
Ogo
Citat:
Sicer je pa kolega v ZDA, baje ful poceni laptopi.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Skupinski nakup..., nekaj ceneje...dejansko kar ceneje če gledaš cene danes..,
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Sicer je pa kolega v ZDA, baje ful poceni laptopi.
To organizira študentska organizacija, če se ne motim. Pred volitvami se kakor v politiki splača narest nekaj, po čem se potem lahko na začetku šolskega leta spet voli za "prave".
Skupinski nakup..., nekaj ceneje...dejansko kar ceneje če gledaš cene danes.., če pa gledaš, da bodo dobavljeni sred novembra, pa niti ne tako ugoden nakup... takrat bodo že na trgu padle cene, pa še imeti vezan denar od septembra do novembra za nekaj kar se tehnološko zelo hitro razvija... not my type of game.
Tudi jaz bom kupil ThinkPad R61... Bojda oktobra pridejo izboljšane verzije ven. Po vsej verjetnosti 2.0 ali 2.2 namesto 1.8..., 2GB rama namesto 1GB..., mogoče opcija 7200RPM disk, namesto 5400.
Na eni nemški strani sem videl fajn trgovino. Imaš osnovno verzijo R61, potem pa samo označiš kaj bi zamenjal notri... in doplačaš lepo. Škoda ker tu ni tega.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Lenovo je na nivoju DELLa, IBM je pa še vedni njihov leading trade mark