Pa kaj je s tabo, zakaj bi iskal zajtrk, a si slovenec al nisi?
En dan prej ko greš nabavit tist liter vodke pa plato pira za popit zvečer ko gledaš Sat TV v sobi, nabaviš 2 francoske štruce, paket narezanega sira, paket salama, kozarec kumaric pa en jogurt (kontinentalni zajtrk by slovenec). Vse skupaj daš v hotelski minibar hladilnik (prej poslikaš stanje v njem in potem pomečeš hotelsko pijačo ven), kar ne gre v hladilnik lahko pozimi daš na okensko polico, poleti pa v kotliček od školjke. Ko zjutraj ves mačkast ustaneš se lepo naješ kar v postelji, sploh če imajo izveske za menjavo postelnjine (noter v rjuho daš še tisto flaško od vodke in piksne od pira, ker ponavadi ni placa v mini koških za smeti). To ponavljaš vsak dan, zadnji dan obvezno še mazneš copate, žajfo, šampone (to ti itak "pripada") in jasno kakšno brisačko pa kopalni plašč če jih nudijo.
Zajtrk v hotelski menzi, ne se je.bat. To penzionisti poberejo vse taboljše že ob 7h, potem družine z mularijo potacajo kar je ostalo ob 8h, ti ko prideš 5 min preden končajo postrežbo imaš samo še marmelado in kruh ter mrzlo belo kavo namesto pravega kofeta.
P.S. sicer je napisano v šali, ampak se iz konteksta upam da izlušči tudi dejansko uporaben odgovor. Na kratko, odvisno od hotela in pa navad ki jih imaš.