Hot Horse @ Tivoli in mravle

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Grosuplje na glavni postaji.
cool-1.gif


Probaj pa poročaj ...

Bljek! men ni vsec. Kamniski kebab je najbolsji.
cheer.gif
)

Drgac pa sm biu na Horsu pred mesecem, pa je biu cist good. Ucsaih se je zgodil, da si dobil tak plasticen kruh....takrat vem, da sm reku, da bo treba mau pauze narest....no zadnjic je biu spet kul.
 
Nazadnje urejeno:

Wilbur

Pripravnik
2. dec 2012
137
19
18
Če hočeš dobro zadevo od konja, moraš direkt v mesnico od Krušiča, tam kupujem vse od mesnega sira(pizza) do hrenovk, vse za žar itd.
 

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.100
44
48
na kebab hodim v jagodo v šiški, na burger/plesko pa tja k ruskemu carju, pri uni videoteki, tam so burgerji res odlični. Aha, pa za burgerje je kul tudi njam njam v fužinah
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja, ker steak in pleskavica sta isto. Vprašaj recimo Ramsaya, kaj si misli o pleski na zgornji sliki.
rolleyes-1.gif
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Preberi še sosednjo temo in vsaj poglej kakšni hambiji še obstajajo. Hamburger ni treba da je junkf00d pri čiribakiju za 3€ ampak je lahko vrhunska hrana.

Vprašat Ramseya? On je pek napram Npr. wolfgang pucku (google him
smirk-1.gif
) a mi bo še vedno v njegovi restavraciji z veseljem postregel sliderje, ki so nič drugega kot fancy ime za hambije (majhne). Tudi Ramsey mi jih bo ponosno ponudil v njegovih najboljših restavracijah nič bat.

V hamburgerje se tlači tudi vrhunsko black angus govedno, tudi kobe beef hambije boš dobil ali pa uporabljajo koščke suho starane govedine na takem kakovostnem nivoju, kot jo v sloveniji ne boš sploh dobil! Tudi v obliki stejka ne...

Če boš bluzil naprej o junkfoodu si pač zaplankan in ja...v Sloveniji raje glej, da ti meso prepečejo. Pravi burger pa ni prav nobene razlike glede temperatur pečenja. Mogoče največja razlika bo, da te za hamburger v tujini niti vprašal ne bo za temperaturo ampak bo tudi blondinki brez debate spekel medium.
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Preberi še sosednjo temo in vsaj poglej kakšni hambiji še obstajajo. Hamburger ni treba da je junkf00d pri čiribakiju za 3€ ampak je lahko vrhunska hrana.

Vprašat Ramseya? On je pek napram Npr. wolfgang pucku (google him
smirk-1.gif
) a mi bo še vedno v njegovi restavraciji z veseljem postregel sliderje, ki so nič drugega kot fancy ime za hambije (majhne). Tudi Ramsey mi jih bo ponosno ponudil v njegovih najboljših restavracijah nič bat.

V hamburgerje se tlači tudi vrhunsko black angus govedno, tudi kobe beef hambije boš dobil ali pa uporabljajo koščke suho starane govedine na takem kakovostnem nivoju, kot jo v sloveniji ne boš sploh dobil! Tudi v obliki stejka ne...

Če boš bluzil naprej o junkfoodu si pač zaplankan in ja...v Sloveniji raje glej, da ti meso prepečejo. Pravi burger pa ni prav nobene razlike glede temperatur pečenja. Mogoče največja razlika bo, da te za hamburger v tujini niti vprašal ne bo za temperaturo ampak bo tudi blondinki brez debate spekel medium.

Ponovno si se izkazal s popolno bralno nepismenostjo. Ne vem kaj te je inspiriralo k celemu temu klobasanju, ampak jaz pišem samo o pleskavici... In obstaja razlika med rare in surovo.
smirk-1.gif