hostese po trgovinah

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ja sej nikoli ne vidim kaksnega moskega, ki bi pocel taksno neumnost.
confused-1.gif

Študentje so ponavadi našemljeni v pralne praške, vsaj po obutvi sodeč. Sem zadnjič enega videl v Leclercu. 5:1 škatla AVA prašek.
Sem se začel prav smejat.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Se kdaj vprašaš, da greš tudi ti kdaj komu na ku r ac? Jebat ga, trudijo se, ne zanalašč, ampak, ker se morajo! Jaz vedno, če se le da pristopim in poizkusim kaj, če ne drugega, vsaj za to, da še kdo drug zraven pride, ker bi mu bilo drugače nerodno.... Pač, mal pomagaš, kaj te pa košta tista minuta.... Verjemi, da jim pa ni lahko!

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Bolj mi gredo na jetra prodajalke na oddelku za oblačila, komaj pomoliš nos v cote, že jo imaš za vratom" lahko kaj pomagam?", jeb..i m...r, se obrnem , in grem iz trgovine, pol me pa čudn gleda.No, kletvico si samo mislim, ampak, rad bi si sam v miru kaj pogledal.Če pa kdaj rabiš kakšno prodajalko za pomoč , je pa niii.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Kaj pa hodite z tamalimi v trgovino pa še ob sobotah...

V hoferju in ostalih diskontih ni nobenih težav. Tudi ob soborah ne...

Pejt sam mal po trgovinah pa preveri če si še ciljna skupina za prašek, novo vrsto kruha, čokolino... karkoli pač imajo na štantu.

Glede tekstila nimamo moški nobenih težav s prodajalkami, sploh če nismo celo leto v istih cunah
wink-1.gif

Tisti pa ki 1x na leto obiščejo tekstilni oddelek so enako panični k babnice pri mehankarju

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Bolj mi gredo na jetra prodajalke na oddelku za oblačila, komaj pomoliš nos v cote, že jo imaš za vratom" lahko kaj pomagam?", jeb..i m...r, se obrnem , in grem iz trgovine, pol me pa čudn gleda.No, kletvico si samo mislim, ampak, rad bi si sam v miru kaj pogledal.Če pa kdaj rabiš kakšno prodajalko za pomoč , je pa niii.

Sej to. Ker, cel fuk je zint, "firbcam, hvala", pa imas mir. Zacni nabavlat prek neta, ceprav bo spet jeba, ker te bo postar pozdrav.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik tdi pravi:

Tebi gre na zivce, ce te prijazno vprasa, ce lahko kaj pomaga?? Reces: "ne hvala, samo gledam" in bo sla.. Saj zato hudica je tam!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:

Tebi gre na zivce, ce te prijazno vprasa, ce lahko kaj pomaga?? Reces: "ne hvala, samo gledam" in bo sla.. Saj zato hudica je tam!

Fora je, ce pa ne bo nobenega ogovorila bo pa: "prokleta cipa zaafnana, fina, kaj misli, da je, a moj denar ji smrdi, yadayadayada"
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja punce so v službi in morajo ponujat ...saj zato jih plačajo .. na koncu "šihta" se preveri prodajo, ki jo morejo sporočiti svoji vodji ... če je premalo prodala, ni rečeno da bo še kdaj promovirala izdelek, lahko jo komot menjajo.

Špica za degustacije so petek in sobota ... vmes med tednom tu pa tam kakšna ... tako da v izogib hostesam je nabolje opraviti nakup v četrtek popoldan
smile-1.gif
Ne vem kako je v LJ in ostalih trgovinah, na Obali pa je v Intersparu četrtek ponavadi najbolj miren dan.

Sej če ji rečeš "hvala, ne bom zdaj" ne bo tekla za tabo
smile-1.gif
Otrokom pa prav rade delijo kake čokoladice in kekse.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik tdi pravi:

WTF....sam sem posredno tudi pri vodenju trgovine...in študentke morajo do vsake stranke lepo vprašati če kaj pomaga ipd., tudi sam ko kdaj nadomeščam, grem do vsake stranke...in v 3/4 jih kaj zanima in jim pokažeš, ostali rečejo gledam, če kaj najdem povem in to je to. Ne morš stranke ignorirat in pustit čakat...drugače si pa že sam odogovril....ko katero rabiš za pomoč pa je ni?? ja kako pa naj ona ve če rabiš pomoč al ne, če te ne sme vprašat?? a si listek kam napopaš kdaj te lahko vpraša ker kaj rabiš in listek ko samo firbcaš?
Prej je igrone in neprofesionalno ko te ne vpraša....sploh pa potrebno se je borit za vsako stranko....nikakor ne silit ampak lepo povprašat.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.766
6.545
113
Ne vem, zakaj te moti, da nekdo dela to, za kar je plačan?
confused-1.gif

Popolnoma tvoja odločitev je, kako se odzoveš: lahko se nasmehneš
smirk-1.gif
.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnostmi?

A kaksen zakon ureja te stvari, ker meni je to noro tecno? Cakam samo se, da se iz zvocnikov zacne vrteti "zapadel je prvi snek..."

Za tvojo slabo vzgojo bi ti kaznoval hosteso? Hmmnja. Ne.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnostmi?

A kaksen zakon ureja te stvari, ker meni je to noro tecno? Cakam samo se, da se iz zvocnikov zacne vrteti "zapadel je prvi snek..."

Takole nared. Prvega froca nafutri, drugmu daj avtek, pa boš mel mir in se boš v celoti lahko posvetil hostesi. Saj so ponavad kar fletne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
sploh pa potrebno se je borit za vsako stranko....nikakor ne silit ampak lepo povprašat.

Sej vrjetno ti bolj ves k si iz foha kot jest, ampak ta moto treba se je borit za vsako stranko, nevem, mislim da je danes potrosnistvo ze kuga in nevem zakaj bi se moral kej extra bort za stranko kot pa da jo pozdravis ali vprasas ce kaj rabi?

Ce je pa nek primer bob 3x ceneje kot mobitel pa si lahko ti prijazen kolkr hoces sam te tukaj premagajo finance.

Cajti da si moral iskat stranke so mimo, danes napisi razprodaja, ali popust, pa ne rabis nobenih motivatorjev, ali psihatorjev k psihirajo zaposlene in jim otezujejo zivlenje da se lahko hvalijo z nekimi prikazanimi grafi napredka ker tak graf je bil tudi predno so taki prisli v firmo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ja sej nikoli ne vidim kaksnega moskega, ki bi pocel taksno neumnost.
confused-1.gif

Ne hodiš ob pravih časih oz po pravih lokacijah. V celjeskem interšparu sem že večkrat videl možakarja ki tam pri mesu peče neke vrste pleskavic. 10 metrov pred njim pri pa je ponavadi kaka prijazna punca ki ponudi kak zanimiv kruh za probat...manjka samo še nekdo ki bi imel degustacijo dobrega ajvarja pa bi bilo perfektno
grims-1.gif