hostese po trgovinah

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnostmi?

A kaksen zakon ureja te stvari, ker meni je to noro tecno? Cakam samo se, da se iz zvocnikov zacne vrteti "zapadel je prvi snek..."

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Nestrpnež, za rit jo primi
evil.gif
. Sedaj pa resno, enostavno greš hladno mimo njih!

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
To je njihovo delo.

Maš dve varianti:
- zamenjaš trgovino
- greš v isto trgovino ampak takrat ko si nataknjen ponoči, ne podnevi

Če nebi imel otrok bi lahko napisal še da ne hodi z lačnimi otroci v trgovino. Pa ne bom, ker vem da je to nemogoče. Oziroma bolj odvisno od lune kot od kosila.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ggg: pa kako vam težijo?? men nikoli... al sm res tok anitpatičen, al me pa rešuje to, da ne vzpostavim očesnega stika z njo...
smile-1.gif

pa madona, a mulcev se ne da to malo displinirat. Jest sm živčen že ko poslušam druge mulce, k težijo staršem. upam da se bo dalo mojega malo umirit.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Rečeš, ne hvala, in greš mimo. To delam praktično vsak dan.

Res ful zajebano.
rolleyes-1.gif

Drugič pa pejt v lokalno trgovinco, tam hostes ni, pa hitro boš čez celo trgovino.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.574
5.138
113
Trgovina je površina nekega podjetja. Kak zakon bi spet rad imel? Nacionalizacijo, da bo v trgovini po volji ljudstva?
Meni te gospodične niso nikoli nadležne. Če nimam časa (običajno), grem mimo, če pa imam, pa poskusim in kakšno rečem. Kupil pa še nikoli nisem tega, kar so tisti dan promovirali, ker nisem imel v načrtu. Daj še otrokom poskusit, da ne bodo lačni
smile-1.gif
.
Mislim, da moraš najprej naštudirati otroke. Oni so tebe že zdavnaj, Vedo, kako te spraviti ob živce. Verjetno se jim splača.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.151
113
Titograd
Saj če si sam ni blem, jaz se delam kot da je ni in tako je najboljše, kak jo pogledaš, začne čivkat. Drugo pa je če imaš otroke, ata ata jaz bi keksa, čokolado, to ono, hostese vejo da so froci šibka točka........ ni druge, menjat trgovino, ta naval promocij je itak bolj ali manj samo v velikih trgovinah a la mercator hipermarket, interspar, leclerc... v manjših je tega za vzorec.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
evo ravno to je razlika . Ti si alfa samec, babure itak vedo da ne bo nič , oni drugi je pa "očko" s dva otroka,pa se babure limajo nanj.
Se pa tip ne znajde ker če bi se ,bi prvi pustil na degustaciji tistega lačnega , drugi pa šeenega , pa naj se oni ubadata z njima , po nabavi bi jih pa pobral
cheer.gif

Probej si enkrat sposodit enga froca pa boš videl kako boš naenkrat zanimiv za babnice, ne morš verjamet
hysterical-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.484
9.781
113
EU
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnos

Ti bi pritegnil okrog ušes napačno osebo. Imaš pa nevzgojena froca, ki to zaslužita
priden.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnostmi?

A kaksen zakon ureja te stvari, ker meni je to noro tecno? Cakam samo se, da se iz zvocnikov zacne vrteti "zapadel je prvi snek..."

Ti se pa tudi nič ne znajdeš. Vse to ti ponujajo ker je otrok lačen. Naj mu dajo za jest pa je, tisti, ki pa bi rad avtomobilček pa nema biranja, kle maš degustacijo pa tiho bodi.
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

stupid-1.gif

bonk.gif

in takšni imajo otroke
bo potrebno socilane službe angažirati, da zaščitijo otroke...
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz se pa s temi puncami vedno malo pohecam... zadnjič mi je tako ena ponujala "Activio", pa sem rekel ne, ker še ni bilo "sestrine poroke" (del reklame z zadnjega Activienega oglasa) pa smo se smejali.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik ggg pravi:

. Zenske bi tepel? Probaj usekat kakega moskega. Maco man

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ja sej nikoli ne vidim kaksnega moskega, ki bi pocel taksno neumnost.
confused-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A je kaznivo, ce kaksno hosteso v merkatorju ali sparu, ki ponuja nov kruh, kremsnite, jogurt,... pritegnem okoli uses? Ker zadnje case je postalo noro, sam z dvema frocoma, en vpije, ker je lacen, drugi bi rad avtomobilcek, meni pa vsake dva metra po trgovini babura s prisiljenim nasmehom tezi z novimi piskoti, pralnim praski in podobnimi neumnos

Ti bi pritegnil okrog ušes napačno osebo. Imaš pa nevzgojena froca, ki to zaslužita
priden.gif

ovce blejajo dalje, saj sem vedel. In protesti s piscalkami so zelo koristni ja...
priden.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ja sej nikoli ne vidim kaksnega moskega, ki bi pocel taksno neumnost.
confused-1.gif
,ker itak nič ne zaleže....
evil.gif
Na svetu sta dve stvari čist brezvezne. Prva je kidanje snega ker maja sam skopni, drugo pa je pretepanje babnic ker jim nič ne zaleže. tako praviljudska modrost.