Hormann daljinec za garažna vrata.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.534
798
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za Shelly rabiš potem še senzor, da veš, kdaj so vrata res zaprta … pa malo več kolobocij je, če hočeš imeti HomeKit podporo…

Takrat, ko sem jaz to nabavljal, se ni bilo Shellyja ali drugih podobnih rešitev, kjer je malo več dela, da vse skupaj funkcionira

• Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.792
1.108
113
Za Shelly rabiš potem še senzor, da veš, kdaj so vrata res zaprta … pa malo več kolobocij je, če hočeš imeti HomeKit podporo…

Takrat, ko sem jaz to nabavljal, se ni bilo Shellyja ali drugih podobnih rešitev, kjer je malo več dela, da vse skupaj funkcionira
Brez potrditve, da so vrata res zaprta imaš lahko Garažno razprodajo oz. dan odprtih Garažnih vrat...

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.141
3.031
113
Torej smo samo mi tako komplicirali, da smo na vrata dodali GSM modul, BOB 4c kartico in lepo pokličeš telefonsko (not jih lahko nastaviš nekih 40-50, ki smejo klicat), vrata se odprejo - klic je zastonj, pokličeš ponovno, vrata se zaprejo, ali počakaš 9 minut in se zaprejo sama, ali pa stisneš gumb notri pri vratih in se prav tako zaprejo. Strošek GSM v dveh letih nekih 10€, ker se številke vpisuje in kontrolira/briše preko SMS in vsak SMS je pač 4c. ;)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.534
798
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Torej smo samo mi tako komplicirali, da smo na vrata dodali GSM modul, BOB 4c kartico in lepo pokličeš telefonsko (not jih lahko nastaviš nekih 40-50, ki smejo klicat), vrata se odprejo - klic je zastonj, pokličeš ponovno, vrata se zaprejo, ali počakaš 9 minut in se zaprejo sama, ali pa stisneš gumb notri pri vratih in se prav tako zaprejo. Strošek GSM v dveh letih nekih 10€, ker se številke vpisuje in kontrolira/briše preko SMS in vsak SMS je pač 4c. ;)

To pride v postev, ce imas garazo nekje, kjer nimas WiFi-ja oz. internetne povezave ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.534
798
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali pa imaš več uporabnikov. ;) Cenovno pa je ista pašta, pa še trotl ziher da ti wifi ne zruži.

Ce imas vec uporabnikov, ravno tako lahko uredis preko apliakcije ali Homekita ... v IsmartGare direktno jih lahko brezplacno dodas do 10 ... ce rabis vec, je treba dokupit... Preko HomeKit pa jih lahko dodajas "neomejeno" brez doplacila ... Verjetno je podobno tudi pri Amapzon Alexa ali Google Home ...

bev

Majstr
25. apr 2017
423
289
63
Kupiš recimo meross garage door opener za okol 20 eur zvežeš na motor ali nekam na kble od tipke v bajti če jo imaš in maš lahko kolikor hočeš uporabnikov. Odpiraš z njihovo app ali homekit, home assistant ......