Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Wauuuuuuu dva polcaja v Masterju si snemu...pa še mal bočno sta šla...... Wauuuuuu
Senzacija za 24kur in Svet na kanalu A
Recimo da ju je "zanašalo" ker je res bil led
Ampak kaj maš 20min za krožit med avti, če vidiš da neznaš vozit ker ti kombi gre po svoje. (če se že gremo tak)
Frend je tam doma in vidi na parking, pa pravi da redno hodijo čekirat če kdo meče pod kot, pa da skoraj ni da nebi oni
še sami malo probali...
Finta je da se naj raje postavita na primerno mesto pa čekirata zimsko opremo, dajata pihat,... Ona dva pa mečeta pošrek,
vmes obtičita, sama s sabo tak zaposlena da nevidita da ju nekdo snema iz avta, ko se že vsaj 5ič peljeta mimo...
Žal mi je, da nisem prej cuknil mobiča, pa bi celih 20min posnel ker je bla veselica. In nebi mi blo večjega užitka kot pa da nabašeta
v en avto katerega odnese v drugega in tistega v grabn, ker mam takoj nikona v roki pa slikam kot zmešan.
Sem ljubitelj zimskih radosti na 4 kolesih, predvsem ob prvem snegu natankam karjolo pa grem na areh, kjer lahko kvečemu
zabašem kako "lajtplanko" in naredim škodo samemu sebi, ta dva pa v uniformah z "mojim" avtom mečeta pošrek medtem ko bi
lahko v proračun navrgla vsaj 50e za kak varnostni pas, in tut letne gume so še vedno v modi v tem času...