Hokej - Skupina A - Bratislava

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz sem konec koncev (še posebej če pozabim na zadnji 2 tekmi) ne samo zadovoljen, ampak kar navdušen nad Risi. Igrali so lepo, se nadigravali in le malce sreče (drugega ne bom omenjal) je zmanjkalo pa bi jih verjetno gledali v nadaljevanju.
Ampak je kar je, treba je nadaljevat zastavljene cilje, nadgrajevat tole kar smo gledali, ker sploh ni bilo slabo in rezultati bodo prišli.
Fantje hvala še enkrat za lepe tekme in konec koncev tudi za prvo osvojeno točko v eliti, kateri sem še sam prisostvoval.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Še beke poštimamo, pa bomo lahko več let ostali v A. Upam, samo da bodo ambicije v bodoče segale višje od EBEL lige, vsaj za tiste najbolj persektivne.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
točno tako. če bo življenski cilj igrat za 50 jurjov na sezono u Medveščaku se nam nič dobrega ne piše
confused-1.gif

je pa pohvalno to, da cel kup mladih že igra po češki, švedski, . . . in da niti ne povohajo EBEL lige

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To drži, ampak ravno zaradi teh se bomo morali obdržati v skupini A, sicer so ti igralci izgubljeni za reprezentanco v Diviziji I.

PS: glede na razplet drugega dela lahko ugotovimo, da je bila naša skupina najšibkejša.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
PS: glede na razplet drugega dela lahko ugotovimo, da je bila naša skupina najšibkejša.

Ko se enkrat igra na takem nivoju, je dovolj malo razlike, pa te kaksni Svedi razkantajo, tako kot si kaksno leto nazaj ti njih.Za nas je to se vedno cisto drug svet. Upam, da ga bomo kmalu spet videli od blizu
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Fantje niso igrali slabo, to je treba rečt, kaj bi bilo če bi bilo, pa je povsem druga zgodba. Mene edino preseneča tak hiter padec v igri, da so potem z Belorusi kar tako popustili. mamo dobre fante, tako da je potrebno tole nadgradit in spet nazaj med najboljše...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Izpad Ticarja ni podrl samoigre v drugem napadu, kamor se je preselil Pajic, ki sicer ni slab, ni pa niti priblizno tako uigran z ostalima dvema, ampak posledicno tudi v Pajicevem napadu. To, pa malo naivnosti (predolgo vztrajanje na "prebrani" igri) in rezultat je bil polom proti Avstriji in izpad. Kdor si je domisljal, da bi nabili Beloruse po tem, ko so ti ze eno tekmo izgubili po nepotrebnem (proti Franciji), nima stika z realnostjo.

Mene bolj skrbi kaj bo ostalo od tega napada zdaj, ko gre vsak na svoj konec. Bodo sploh se kdaj igrali tako, kot so letos ? Ne moremo cakati na 4. tekmo ali dlje, da se spet malo uigrajo
frown-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj so tudi proti latviji izgubili...

glede zadnega odstavka pa... nimam besed, če se lahko razni NHLovci priključijo v petek in potem v soboto že igrajo, se bojo pa še tile fantje na pripravah uigrali, pa bojo morda tud kdaj NHLovci

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Izpad Ticarja ni podrl samoigre v drugem napadu, kamor se je preselil Pajic, ki sicer ni slab, ni pa niti priblizno tako uigran z ostalima dvema, ampak posledicno tudi v Pajicevem napadu. To, pa malo naivnosti (predolgo vztrajanje na "prebrani" igri) in rezultat je bil polom proti Avstriji in izpad. Kdor si je domisljal, da bi nabili Beloruse po tem, ko so ti ze eno tekmo izgubili po nepotrebnem (proti Franciji), nima stika z realnostjo.

Mene bolj skrbi kaj bo ostalo od tega napada zdaj, ko gre vsak na svoj konec. Bodo sploh se kdaj igrali tako, kot so letos ? Ne moremo cakati na 4. tekmo ali dlje, da se spet malo uigrajo
frown-1.gif

Glede na razplet nam tudi zmaga proti Avstriji ne bi kaj dosti koristila.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se prikljucijo, potem pa Radulov skace od veselja, ker je dal gol neki Slavoniji. Zato od njih ni nic v uvodnem delu.

A res verjames, da smo samo marginalno slabsi od Rusov ali Slovakov, manj kot od Belorusov ?

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Naših sicer ni več zraven, vendar pa tekme postajajo vseeno vedno bolj zanimive.
Rusi so ravnokar izločili Kanado.

Jutri pa pravi hokejski dan: polfinale Rusija:Finska in Češka:Švedska
Evropa rules tudi v hokeju ..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Naših sicer ni več zraven, vendar pa tekme postajajo vseeno vedno bolj zanimive.
Rusi so ravnokar izločili Kanado.

Jutri pa pravi hokejski dan: polfinale Rusija:Finska in Češka:Švedska
Evropa rules tudi v hokeju ..

Po prikazanem stavim na Fince v prvem paru. Drugi par je pa za letos finale pred finalom.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Hehe, Finci si po vsakem golu zaigrajo Loituma Polko ..

V nedeljo pa finale Finska : Švedska

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Kvalifikacije B pa zopet pri nas. Sem upal da bomo šli v VB pogledat kaj počnejo
smile-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ugodno za naše, bodo imeli večjo podporo s tribun, kot bi jo imeli v VB.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
so začel floorball trike kopirat
smile-1.gif
je pa res da je s hokejsko palico malo težje

Janne Tähkä na svetovnem prvenstvu v Helsinkih 2002:

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Fenomenalno! Kaj takega ne vidiš prav pogosto, ta teenager si je pa to privoščil kar proti Rusom in jim zaprl pot v finale.
Granlund je nedvomno vzhajajoča zvezda hokeja, o kateri se bo še veliko govorilo.