[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
doctor ti se drzi svojega poklica,

se en simfar

Ja nemorem jih vedno hvalit. Saj ne da niso dobri, samo bi rabili kaksnega goalgetterja. Ki zna spraviti ploscek v gol.

Drugace pa grem vedno na hokej kadar grem lahko, tako da sem "zvest" navijac
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Za danes Collins napoveduje nekaj sprememb v moštvu, koga bo pustil v garderobi in kako bo prmešal napade, pa ne želi govoriti. " Igralci morajo o tem, kdo bo igral in kdo ne izvedeti od mene, ne od medijev," je razložil trener. Igralci se zavedajo, da je mesto nna lestvici odvisno le od njih, da je potrebno igrati zbrano 60 minut, predvsem pa si ne smejo dovoliti preveč izključitev, ki jim pobere veliko moči, kar se je zgodilo na Dunaju. " Ker prihajajo zelo pomembne tekme, moramo nehati letati po ledu, tameveč moramo igrati bolj odgovorno in discciplinirano, tako kot tekmeci, ki z izkušnjami doežejo veliko," je po petovem porazu na Dunaju dejal Aleš Kranjc, edini strelec za železarje.

Tako kot sem rekel, od samega drsanja ni nic, moje besede je potrdil sam trener jesenicanov hehe

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Za to ligo je zelo dober, čeprav je skoraj toliko star kot Gretzky.
evil.gif

"Lepotec v dresu Beljaka." LOL, govora je o Peintnerju (Tank Abbott EBEL-a
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
PA kako je olimpija natresla albo, pa linz insbruck... Res je lahko se vsak prvak, ocitno je le to, da nebosta ne jesenicani ne dunajcani
13.gif

Zgleda sta se tisdve ekipi prevec matrali med rednim delom, zdaj pa te ekipe iz ozadnja razturajo. Olimpija je tudi dobra, upam vsaj na slovenskega prvaka
evil.gif

LP

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To je šele prvi del rednega dela, malo šova za gledalce. Drugi del bo podobno nepomemben, še posebej za prvih šest, ker bo največji dobitek kvečjemu prednost domačega terena. Prava igra se začne šele v končnici.
Raje vidim, da Jeseničani vsake toliko časa zaplužijo v rednem delu, kot pa da v rednem delu igrajo vrhunsko, nato pa izpadejo po prvem krogu.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mogoče kdo ve, če se da dobit kje posnetke golov? Mal sm gledu na EBEL strani pa nisem zasledil.
Dober začetek za Elika 1 gol, 3 podaje. Le tako naprej ata
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Ma ja, enga branilca. NAmesto da enega orenk napadalca dobijo, saj obramba je se kar dobra, samo golov ne znajo dajati
bonk.gif

LP

Obramba tudi ni ne vem kaj. je kar prav, da dobijo enga pametnega beka, saj se na golmane ne gre vedno zanašat.
še bolje bi bilo dva. Kar se pa napada tiče, pa bi bilo treba kar cel napad kupit, saj razen tujcev in ene ali dveh izjem je ostalo res beda. tretji in četrti napad skupaj nista spacala nič
uf-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kaksne napovedi danes?

Jaz mislim da bodo jesenice visoko zmagale danes, ker jih je trener napizdil sto na uro pa se grozi jim z prekinitvami pogodb.

Pustmo se presenetiti. PA olimpija mislim da bo danes zmagala, vsaj glede na zadnje tekme.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Z Insbruckom še nismo točke letos dobil, upam, da se spremeni to. Čeprav dvomim, ker imajo uni še šanse, da pridejo med 6. Graz pa ma da pade!!!!!