{Hokej}Liga EBEL 2010/11

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Upam, da se bo cimvec ljudi registriralo in glasovalo, lepo bi ga bilo gledati
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Hud je tale Češki golman
hysterical-1.gif
sem gledal gole, huje k na nočni ligi.

Hebar pa upam da dobi poziv z sodišča, take svinjarije pa že dolgo ne
bonk.gif
p. mu m. upam res da dobi prepoved igranja hokej, pa čeprav navijam za Olimpijo in bomo izgubili vsaj kar se točk tiče učinkovitega igralca..

BTW: igralec Salzburga je trenutno na vozičku..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
za hebarja itak vsi vemo da ni čist v glavo.če ne bo sankcij iz strani lige grem stvati da mu bodo pred koncem sezone še pošteno vrnili.res da je avstrijec letel z komolcem naprej samo naletov s komolcem je na vsaki tekmi nekaj

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz tudi Puschnika nimam v spominu kot kaksno perlo od ferpleja ... Seveda to ne pomeni, da ce se spustis na isti nivo, je potem OK.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Škoda Hebija, moral bi odvržt rokavice in se spustit v fajt, ne pa tole,.... vsaj potem ko je bil na tle bi ga pustil pri miru.

CupraR: kje si to prebral?? Page itak pretirava....

drugače je pa Ferland zelo na enak način kot punik včeraj priletev v Tičarja, Tičar pa potem direkt v glavo z rokami ferlandu. potem je bil zraven pa že Nolan. Pa potem Ferland še v Lysaka,... takih naletov kot je bil od Pušnika jih je na žalost na vsaki tekmi ogromno...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Že tako se mi zdijo mnogi pretepi v hokeju kot neko balkansko gostilniško obračunavanje. Tole pa je sploh čisto mimo. Verjetno tale Hebar ni čisto zmeren pod kapo, saj je tudi lansko moštvo zapustil zaradi pretepa.
Škoda fanta.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

pozabljate da gledate hokej in ne umetnostno drsanje.razni naleti na ogradah in groba igra je značilnost tega športa.udarec z palico pa pač ne.v NHL in ruski ligi je takih naletov nekaj na minuto.v usa in can mislim da so bili nekateri tudi na sodišču zaradi udarca od zadaj (bertuzzi).gledena to kako se nekateri naši hokejisti(lep primer je pavlin) brezbrižno postavljajo 1 meter od ograde obrenjeni z hrbtom proti nasprotniku imajo srečo da ni že kdo na vozičku

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
v pravilih je da igralec ne sme narediti več kot 3 korake, preden nabije na ogrado, tukaj je pušni priletel čez skoraj celo igrišče,..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kot sem rekel takih naletov je vedno več.to naredi igro zanimivo in ti če si naslonjen na ogrado prav veliko ne boš čutil.če pa stojiš 1 meter stran od ograde da te parkira z glavo notri pol je pa druga pesem.pozabljamo da v ligi igra veliko igralcev ki so iz usa in can kjer se igra hitrejši in bolj grob hokej.če bi vsak po takem naletu odregairal kot je hebar včeraj jih prav veliko ne bi več igralo

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Se mi zdi, da bojo hojcerji unga na pol v krsto položil, samo zato, ker gre za salzburg in nasproti slo ekipo. Prekršek pa obsojam, kot unga nad hebarjem, oba!

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
sory, sam tole je bil vceraj cisto komolec v glavo,. za mene je bilo tole poskus poskodbe Hebarja. Ce bi imel roke dol, potem bi blo se nekako ok. glede na to da so ble roke in komolec gor pa ni vec normalno.

Verjemi da takle nalet (komolec v glavo) v NHL ne bi ostal nekaznovan

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Dans je olimpija kr lepo igrala doma, golman ga je mal sral na začetku, ampak na koncu se je najdu in tud tud rešu ene par lepih priložnosti gradca.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Hebar je dobil prepoved nastopanja za celo sezono. Osebno ga poznam in vem da je živc, sploh pri takem naletu, vendar opravičila za nešportno potezo ni, sploh tak nalet s palico.. Zaslužena kazen.. edin škoda za Olimpijo, ker igralc je res dobr..

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Pričakovano od hojcerjev, če bi kateri od njih to naredu sm prepričan, da bi bla kazen drugačna.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Itak, maks 5 tekem. Samo unmu peku pa še kako privoščim tako kazen, škoda samo za klub..

Glede komentarjev glede Slo igralcev. Ne vem kaj gledate, končno imajo naši napadalci vsaj neko vlogo
smirk-1.gif
če pa naši beki ne znajo igrat je pa njihov problem..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Hebar je dobil prepoved nastopanja za celo sezono. Osebno ga poznam in vem da je živc, sploh pri takem naletu, vendar opravičila za nešportno potezo ni, sploh tak nalet s palico.. Zaslužena kazen.. edin škoda za Olimpijo, ker igralc je res dobr..

Kot sem ze zgoraj napisal, Puschnika cisto zares nimam v spominu kot kaksnega fer igralca; prej bi njemu prisodil, da bo naredil letos se 2-3 podobne preksrske, kot pa Hebarju, da bi ga morali zaradi tega odstraniti z leda, da ne bo kaksne hujse poskodbe. Seveda njega (Kevina) ne bodo dali na hladno za celo sezno, tudi ko bo na naslednji tekmi precej zagotovo poskusal kaksnega mladinca poskodovat ...