(hokej) DP

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To ni stvar IIHF, ampak HZS-ja.
Če so igrali v EU, nebi smeli veljati kot tujci - Bosman.

To bo še zanimivo.

PS: Kaj bo z Elikom? Ga bo Olimpija po pijančevanju in aretaciji pred Orto barom odpustila ali obdržala?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lol, šele zdele sm prebral o Eliku (indirekt na netu). Nč bat tako trenira za finale
hysterical-1.gif

Hm sej ne vem kaj je bolš al da igrajo al da ne. Nekak se mi zdi bedno da bi igrali samo finale DP (pa ne zato da bi bili boljši zarad tega), po drugi strani bo pa spet jok če jim zveza tega ne pusti.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa se teb zdi da bi jim morala?? Glede na to da te 07/08 sezone še ni konec (konec smatram kot zaključek grupe A), v kateri pa so imeli pogodbe za druge klube??
08/09 se pa še nekaj časa ne bo začela...

Za sam kakovost finala, bi pa nedvomno pasalo da bi vsi trije igrali, bi bil ap pol kr čudež da bi Olimpija zmagal (če računamo da Westi ne brani več)

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
LOL

Jaz se spomnim "avstrijskih" Američanov in Kanadčanov, ki so tekli iz Eldorada, ko je prišla policija. No, tekli smo tudi mi.
hysterical-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Men se zdi itak ful mem, da folk pride samo za končice igrat. To ni v nobenmu drugem športu, samo kel v hokeju.

Za Elika pa samo LOL, pa trener je bil zravn, tko da se ni bat da ga bojo suspendiral
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Kaj se ta Olimpija zajebava neki. Kr misljo, da jim bojo tamali Jeseničani pustil. O Mohoriču, pa sploh ne bom zgublu besed, ker je spet take neumnosti delu. Če je bil kdo na tekmi, nas je sigurno slišal (pravi navijači, še namesto spikerja smo govoril
smile-1.gif
).

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
kaj se je pa Elik nekaj jezal spet, da je dubu 20min. disciplinske?

tamali so pa itak boljši, k tastari Jeseničani. tko da, če jih premagate ste že skoraj prvaki
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Da ni to prvi april
tongue-1.gif

Vceraj so pa mladi presenetili olimpijo, nisem mogel verjeti, jaz sem misl.il da bodo mladi gladko izgubili. Bomo videli kaj bo na naslednji tekmi.

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mitchell v LJ za dve leti? Natega ali ne? Upam da ne... ker drugače je ena bolj krutih zame
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Sam res kaj jim ni jasn na RTV. Dajo tolk informacij o hokeju, zdej pa izbiri kera je resnična in kera ne.
Kar se pa tiče učerišne tekme, se je vidl da se Olimpija prou zajebava. Nevem kaj jim ni blo jasn. Kot da so mislil, da pa uni ne znajo hokej igrat. No sej, na trenutke se je pač vidl, da je še vedno velika razlika. Samo ni dost manjkal od presenečenja.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Baje sploh ni blo hokeju podobno+mohorič spet delal štalo z izleti..
Za MitIchla pa mislm da kr drži, čeprav so nam dons že vse prodal..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Peezda skor Salzburg ni tok PP golov dal v končnici, kot so jih zdele jeseničani v eni tekmi natresli
grin1.gif

Glede na to, da je od prvih dveh napadov samo Elik omenjen pri izključitvah in da so bili za vse gole zaslužni Felsner, Zupančič in Mušič, bi jst reku, da je bla tole bolj obstranska tekma za njih.... s katero bi si čist lahko situacijo zajebal.
crazy1.gif