Hofer zunanji disk?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
s tem se pa moram strinjati,odkar so šli narazen,se je odnos osebja v comshopu ( BTC-Lj.) močno izboljšal
zmaga.gif

če kake zadeve trenutno nimajo,jo dajo na stran in pokličejo,ko je na voljo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
če pridete vsi alterjevci v comshop lesce vam damo skonto na 109,90€ 7%
smile-1.gif

ampak vseeno imam raje svojo robo kakor neko hofer žal.....če bi bil ta disk pri kakemu orenk prodajalcu bi bil tiho tako pa mutibariči hofer :p

ČE BI IMELI ODPRTO bi ga kupil
smirk-1.gif
pa niste imel (v soboto).
WD, Hitachi, Seagate isti šmorn crkne ti lahko čez 1 leto ali 1 dan čez garancijo
smirk-1.gif
kot se je zgodilo meni.
Taki veliki diski so samo za shranjevanje in ne za arhiviranje.
Zato mislim, da je od Hoferja disk za 90€ best buy za take zadeve.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pozna kdo diske Philips SPD5121CC 500gb (oz SPD5125CC za 750gb verzijo) ?
Zanima me predvsem če se ugasne sam, ko ugasneš računalnik oziroma po daljši neaktivnosti, če ga imaš priklopljenega na 24h pc. Pri starem mi gre ravno to na živce, da se ves čas vrti in imam občutek, da ne bo imel dolge življenjske dobe. Še notranji se umirijo...

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Spet pretiravaš. Moje izkušnje z Lidlom in Hoferjem so povsem korektne. Menim celo, da prodajajo povsem kakovostno robo, ki je cenovno krepko pod tistim, kar nam prodajajo naši vrli veletrgovci.

A nas mogoče poskušaš prepričati, da je enak Seagate disk v Comtronu iz nenadkriljivo bolj kakovostne proizvodne linije, kjer ob traku cvetijo marjetice, delavci kasirajo 5000 EUR plače, vsak disk pa gre še skozi 473 kontrol?

Prosim te, no. Kvečjemu sta oba enako kakovostna ali zanič, kakor želiš. Četudi bi obstajala B kakovost teh diskov sem prepričan, da se naši vrli prodajalci shitty računalniške opreme ne bi obirali niti za trenutek pri odločitvi, kaj naročiti - kakovost A po ceni A ali kakovost B po ceni B. Seveda bi vzeli kakovost B po ceni B, prodajali pa bi ga po ceni A ali še dražje.

Je žalostno, a bolj zaupam kakšnemu Hoferju ali Lidlu kot pa npr Comtronu, Big Bangu ali Mercatorju.

Poleg tega poglej ceno. To je potrošna roba. Jaz iumam doma dva diska, oba WD My Book. Eden ima 250 GB in je star kakšni dve leti. Dela brez problemov, ima samo USB 2.0 izhod. Trenutno ga uporabljam kot back up disk za Appleov Time Machine. V tej vlogi je neopazen in deluje perfecto.

Imam še WD My Book Studio 1 TB s Firewire 800, zanj sem plačal 170 EUR, a se resno sprašujem čemu. Raje bi kupil 2 prej omenjena v Hoferju in bi imel 1,5 TB za isto ceno. Glede hitrosti pa mi je povsem vseeno ali mi bere s 50 MB/s ali 30 MB/s.

aplauz.gif

Mislim popolnoma enako (pri nas dobiš samo B ali tudi C, cena je pa A+).

Lp,
Peter

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Dve temi sta o teh Hoferjevih diskih (https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/346706/page/0/fpart/7/vc/1). Dajte ju vsaj zdruzit, ali pa eno zaklenit.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.