Hofer Slovenija - Austrija

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj so mu napisali , ampak eni očitno res ne razumejo... kot sem napisal glas za levičarje je bil glas za višje davke, zato naj danes ne javkajo. Imamo kar so nam levi volilci namenili,niso se pa zavedali da to udari tudi njih
stupid-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Prosi, daj že zamenjaj ploščo. Konkretno tečen si že.

Kje se je pa zmotil? Po kakšni logiki naj bi imeli mi cenejše izdelke od sosedov, če imamo višje davke, trošarine itd.?

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Saj so mu napisali , ampak eni očitno res ne razumejo... kot sem napisal glas za levičarje je bil glas za višje davke, zato naj danes ne javkajo. Imamo kar so nam levi volilci namenili,niso se pa zavedali da to udari tudi njih
stupid-1.gif

Kako bo pa tvoj kapo reševal državo?

Bo prinesel ukraden denar nazaj, mogoče?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
To vprašanje boš moral nasloviti nanj,po mojem je pa smer nakazal z ZUJF-om, torej manj porabit kot ustvarimo,ne tako kot delamo danes ko se zadolžujemo da lahko trošimo, torej je cilj več ustvariti,enoto manj obdavčiti in manj porabiti, po mojem je to prava pot.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Saj napisal si prav, samo tvoj idol je delal čisto drugače, ko je bil na oblasti.
Ne vem zakaj ima toliko slovencev tako kratek spomin...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne sekiraj se zaradi johance, slednji ima h-oferja v želodcu, ker je hotel tankati ceneje, potem pa ga je povsem iztirilo dejstvo, da je fasal rezervacijo 80 evrov ali koliko na računu in je tisto bilo 2 dni al kako že...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V Metroju kupuješ zato, ker zlorabljaš sistem, ki ti to omogoča.

kaka zloraba je to? daj razloži mi...

DSF. jaz kupujem v metroju pa nisem niti levi niti desni...mimogrede tvoj ljubljeni vodja je tudi davke dvignil (pač jih je drugače imenoval)

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sem jaz napisal zakaj zloraba...

jah samo to ni zloraba..pac reprezentanca...ma dosti zahtevnih strank, ki rade jejo in pijejo :D jaz ne vidim problema..gastro gor ali dol :D

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Je zloraba, če sem žleht čist na nivoju komunajzarjev, pa desničarjev tudi.
Drugače pa, da ne bo pomote, to je zloraba po balkansko... PAč v stilu najaæi, najžešæi, kdo nam kaj more. Obnašanje isto kot v državi, zato pa je stanje tako kot je.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.657
3.161
113
v lokalni ostariji
sajkek:

The target groups of the METRO Cash & Carry concept are entrepreneurs and businesses (e.g. further sellers, further processors, trade consumers, service providers) and other institutional consumers only (e.g. hospitals, nursing homes, institutes, cafeterias). kar konc koncev piše tudi v "pogojih uporabe".

torej metro ni namenjen "lastni porabi" ampak profi gostincem itd (gastro sektor). in če ima en mizar kartico kupuje pa samo za lastne potrebe je to zloraba sistema... "nategnil" je metro, da je "gostinec"..

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.108
11.200
113
Citat:
sajkek:

The target groups of the METRO Cash & Carry concept are entrepreneurs and businesses (e.g. further sellers, further processors, trade consumers, service providers) and other institutional consumers only (e.g. hospitals, nursing homes, institutes, cafeterias). kar konc koncev piše tudi v "pogojih uporabe".

torej metro ni namenjen "lastni porabi" ampak profi gostincem itd (gastro sektor). in če ima en mizar kartico kupuje pa samo za lastne potrebe je to zloraba sistema... "nategnil" je metro, da je "gostinec"..

kolega,to je samo ciljna skupina. Kartico pa lahko imaš in kupuješ tudi če si astronaut. Sej od začetka ko se spomnim pred recimo 20 leti je bilo bolj strogo, potem pa so očitno ugotovili, da so samo trgovci, zakaj nebi tam pri njih vsi kupovali
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
sajkek:

haha alko :D saj vem da se hecas :D v metro hodim ze 25 let, pa mi se noben ni kompliciral nikoli :D pa ce sem kupo en skret papir, al pa 20 kartonov pira. Dokler placam mislim da ni noben nategnjen hahah...pa tudi firma na katero imam kartico je registrirana cisto na drugo dejavnost kot gostinstvo ali karkoli podobnega :D..sicer pa saj ne kupujes na firmo za lastno porabo :d kupujes za stranke, ki so pac pozresne