Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Prosi, daj že zamenjaj ploščo. Konkretno tečen si že.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Saj so mu napisali , ampak eni očitno res ne razumejo... kot sem napisal glas za levičarje je bil glas za višje davke, zato naj danes ne javkajo. Imamo kar so nam levi volilci namenili,niso se pa zavedali da to udari tudi njih
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V Metroju kupuješ zato, ker zlorabljaš sistem, ki ti to omogoča.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sem jaz napisal zakaj zloraba...
Citat:
sajkek:
The target groups of the METRO Cash & Carry concept are entrepreneurs and businesses (e.g. further sellers, further processors, trade consumers, service providers) and other institutional consumers only (e.g. hospitals, nursing homes, institutes, cafeterias). kar konc koncev piše tudi v "pogojih uporabe".
torej metro ni namenjen "lastni porabi" ampak profi gostincem itd (gastro sektor). in če ima en mizar kartico kupuje pa samo za lastne potrebe je to zloraba sistema... "nategnil" je metro, da je "gostinec"..
Citat:
sajkek:
The target groups of the METRO Cash & Carry concept are entrepreneurs and businesses (e.g. further sellers, further processors, trade consumers, service providers) and other institutional consumers only (e.g. hospitals, nursing homes, institutes, cafeterias). kar konc koncev piše tudi v "pogojih uporabe".
torej metro ni namenjen "lastni porabi" ampak profi gostincem itd (gastro sektor). in če ima en mizar kartico kupuje pa samo za lastne potrebe je to zloraba sistema... "nategnil" je metro, da je "gostinec"..