Kdo je zadaj za Medion tvji? Ma kdo ze dolgoletne izkusnje? Bo tole ok za gledanje kabelske? Ne spremljam, ampak cena se mi zdi smesna.
HOFER dostava | HOFER
HOFER predstavlja kakovost po ugodni ceni ✓ Vsak teden nova ponudba ✓ Velika ponudba izdelkov ✓ več kot 80 trgovin ➤ Izvedite več pri HOFERju.dostava.hofer.si
Če si res nezahteven, bo verjetno ok. Jaz bi v vsakem primeru raje dal nekaj zraven in vzel recimo vsaj Samsung 7000/7100. Za 10€ več recimo dobiš Samsung UE55NU7023 (2018), ali pa še raje 2019 model UE55RU7022 ali UE55RU7102. Treba se je zavedat, da tudi to niso nek high-end modeli, ni pa niti najnižja serija in dobiš ogromno za ta denar. Ima kolega 55RU7102 za drugi TV in sploh ni švoh, tudi EON, Netflix in Youtube delajo BP.
Nisi navedla diagonale in za kolko evrov kupuješ TV. Samsung serija 7000 so vstopni modeli. Ravno tako pri LGeju UM7xxx.mi smo zdaj brez že en čas...
nekako se nagibam k temu, da nabavimo nekaj od LG ali Samsunga.
zahteve so minimalne:
- Vidljivost na soncu kot pri tem medionu ali boljša. Tale tv je bil kupljen kot začasen, ker prejšnji LG je bil res porazen na soncu (budget LG iz leta 2011) in sem mislila, da bo treba bistveno višje sežt, pa očitno ni treba...
- lan
- netflix že gor
- hiter uporabniški vmesnik
katere serije se gleda pri LGju in katere pri Samsungu? Tistole kar je XSIDE gor dal od Samsunga - serija 7000/7100 bi torej že ustrezala temu? pa pri LGju?