Das link do tega "punkterja". Sem tudi sam ze nekaj uporabnih stvari zavrgel. Samo zato ker ne morem baterij "spunktirat"
https://share.temu.com/E8PbNhMeWNADas link do tega "punkterja". Sem tudi sam ze nekaj uporabnih stvari zavrgel. Samo zato ker ne morem baterij "spunktirat"
Li-Ion ni pametn spajkat, da ne boš u kaki kronikiUdarni vijačnik imam od Walterja (Hofer Workzone) za šravfat zimsko letni komplet gum.
Dvakrat letno, za dva avtomobila. Z eno baterijo zmore demontažo in montažo vseh koles.
V zadnjem času se vrtalnik na polovici ustavi in ga moram znova vklapljat. Baterija se dobi kot rezervni del pri Walterju, za 35 €, plus deset za poštnino v SLO. Baterija je...
![]()
Model je.....
![]()
Tip celic je napisan...
![]()
Mogoče vi poznate tip Hoferjevih celic, če se dajo zamenjati s temi na sliki? Spajkati znam, tako da zaradi tega ni težav. Se to izplača menjavati, ali kupim komplet pri Walterju.
Bo, kosilnica za travo pa ne bo delovala z baterijo 20V ker je motor rabi 40V napetost.A bo akku 20/40 baterija delala v Ferrex vrtalniku 20V?
Ja in ne želi si da bi poskušal vrniti kaj dražjega... Jaz sem jim par mesecev skupaj poskušal dokazati, da se laptop (za cca 1000€) pregreva že sam po sebi in da je konstantno v thermal throttlingu in posledično tudi tako hrupen, da se ga ni dalo uporabljat. Pa sem na koncu obupal...Pri Hofru se vsaj ne sekiraš če kaj crkne, ker ti brez težav vrnejo denar do 50€.
da je konstantno v thermal throttlingu ...
Tu si zajeb@l, ker te enostavno ni razumela in si izpadel nek čudak![]()