Hladilnik z majhnim zmrzovalnikom

Patko

Pripravnik
20. jul 2007
31
2
8
Zivjo.

Starsi bi rabili nov hladilnik, jaz pa sem nekako zadolzen za izbiro
smile-1.gif
Hec je v tem, da mora biti hladilnik vsaj 200l, ce bo pa kak liter vec pa tudi ne bo nic narobe. Ampak hkrati bi pa zraven se en majhen zmrzovalnik, cca. 20l, torej en predal. Namrec doma je tudi skrinja, ampak en predal bi pa prisel prav za kak hiter dostop do zelenjave, ker skrinja je v kleti. Vecjega zmrzovalnika se pa noce/ne potrebuje.
Sam bi sicer najraje kak Liebherr, recimo gledal sem model CUPsl 2721, ampak ima baje ze prevelik zmrzovalnik. Zelita nekaj v smislu Gorenje RB6288W.
A dela kdo se kaj temu podobnega, a ima res samo Gorenje tem zeljam ustrezne? Bom hvalezen se za kako mnenje. Saj Gorenje najbrz ni tako slab, ampak kaj pa vem. Trenutno je pa doma en Electroluxov, pa je kar zanimivo, ko ti serviser rece, da ne bi prisel popravljat, ker so to katastrofalni modeli :D
Aja, budget je pa nekje do 500eur.

Hvala
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Gorenje po moje od vsega kar delajo dela še najbolj solidne ravno hladilnike...
tongue-1.gif

Patko

Pripravnik
20. jul 2007
31
2
8
Bomo videli. Zdej sta se spomnila, da sicer bi bilo super, ce bi bil zmrzovalnik, ampak eventuelno je lahko brez. Ampak ce pa bo zmrzovalnik, mora bit pa obvezno spodaj. Sicer se strinjam, da je to bolj prakticno, ampak..ahja
smile-1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
itak da je bolj praktično da je spodaj tisto kar najmanj uporabljaš/odpiraš.
spodaj zmrzovalnik, v sredini no frost predal, zgoraj hladilnik. to je to

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.970
113
pri taščici
En predal zamrzovalnika ni niti za sladoled in ledene kocke poleti. Je pa res da bo 200+ hladilnika pa še zamrzovalnik kar velika omara.
Imam gorenje kombinacijo spodaj največji možni zamrzovalnik takrat (3,5 predala-110l cca) star je 5,5 let, po nakupu ga je nekaj srala elektronika, (menjava) sedaj nekako dela.
Je pa že takrat bil 640€.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Če želiš imeti en predal zamrzovalnika je to možno samo zgoraj in to je npr:
tale

Pri tem modelu je lahko cena še kar dosti nižja.

Če pa želiš zamrzovalnik spodaj, pa bosta potem vsaj dva predala. In kot si že navedel je to npr Liebherr CUPSL 2721, ki je trenutno ravno v akciji in je cena zelo ugodna.

lp

Patko

Pripravnik
20. jul 2007
31
2
8
@Hanzi, ja ampak itak je tukaj se skrinja. Zamrzovalnik bi bil samo zaradi lazje uporabe, da ni potrebno ob vsakem kuhanju hoditi v klet. Sicer pa trenutno v kuhinji stoji 200cm hladilnik (z velikim zmrzovalnikom), tako da visina ne bo problem. Sicer pa hvala, tisti Gorenjev tudi izgleda zanimivo.

@sevlje, sem jih ze obvestil, da ce hoceta zamrzovalnik spodaj, bosta vsaj dva predala. In je zgleda tudi ok, "samo da bo cim manjsi"
smile-1.gif