Zivjo.
Starsi bi rabili nov hladilnik, jaz pa sem nekako zadolzen za izbiro
Hec je v tem, da mora biti hladilnik vsaj 200l, ce bo pa kak liter vec pa tudi ne bo nic narobe. Ampak hkrati bi pa zraven se en majhen zmrzovalnik, cca. 20l, torej en predal. Namrec doma je tudi skrinja, ampak en predal bi pa prisel prav za kak hiter dostop do zelenjave, ker skrinja je v kleti. Vecjega zmrzovalnika se pa noce/ne potrebuje.
Sam bi sicer najraje kak Liebherr, recimo gledal sem model CUPsl 2721, ampak ima baje ze prevelik zmrzovalnik. Zelita nekaj v smislu Gorenje RB6288W.
A dela kdo se kaj temu podobnega, a ima res samo Gorenje tem zeljam ustrezne? Bom hvalezen se za kako mnenje. Saj Gorenje najbrz ni tako slab, ampak kaj pa vem. Trenutno je pa doma en Electroluxov, pa je kar zanimivo, ko ti serviser rece, da ne bi prisel popravljat, ker so to katastrofalni modeli
Aja, budget je pa nekje do 500eur.
Hvala
Starsi bi rabili nov hladilnik, jaz pa sem nekako zadolzen za izbiro
Sam bi sicer najraje kak Liebherr, recimo gledal sem model CUPsl 2721, ampak ima baje ze prevelik zmrzovalnik. Zelita nekaj v smislu Gorenje RB6288W.
A dela kdo se kaj temu podobnega, a ima res samo Gorenje tem zeljam ustrezne? Bom hvalezen se za kako mnenje. Saj Gorenje najbrz ni tako slab, ampak kaj pa vem. Trenutno je pa doma en Electroluxov, pa je kar zanimivo, ko ti serviser rece, da ne bi prisel popravljat, ker so to katastrofalni modeli
Aja, budget je pa nekje do 500eur.
Hvala