Hladilnik Liebherr CPESF 3413

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.171
1.157
113
Moje izkušnje z liebherjevim no frostom:
Po cca 5ih letih je zadeva crknila, tako da je bila v zamrzovalnem delu temperatura ciklično -20 do +35.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Samo en predlog. Vzemi takega, ki ima nulto cono. Zelo uporabna zadeva.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nulta cona je zakon. Zelenjava zdrži komot en mesec notri, še neka pozabljena solata je bila čisto v redu.
In sem tudi pred tremi meseci kupil liebherrja, že ko samo vrata odpreš, vidiš, zakaj je dražji in boljši.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Tudi jaz sem slišal z Liebherrja,da so odlični,sprašujem se samo zakaj nimajo (vsaj) 5-letne garancije serijsko,kot npr.Beko in Gorenje (če so že dražji in boljši)??
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Za moje pojme je Liebherr fajn precenjen. Ni več to to, kvaliteta jim pada, ceno pa držijo (vsi drugi proizvajalci pa so letos lepo spustili cene)

P. da bi raje kakega Samsunga gledal
smirk-1.gif
RL58 serijo itd..

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Tudi jaz sem slišal z Liebherrja,da so odlični,sprašujem se samo zakaj nimajo (vsaj) 5-letne garancije serijsko,kot npr.Beko in Gorenje (če so že dražji in boljši)??
sprasujem se.gif

politika firme

kolk ima pa Miele, Bosch,... garancijo?

beko pa mora s čim privlačit kupce

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Ja,saj imaš nekako prav,Beko mora pridobiti kupce....ampak meni je ta logika smešna,da se Liebherr hvali,kako so najboljši,najbolj zanesljivi,itd...potem pa imajo več kot pol krajši garancijski rok od Gorenja
rolleyes-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah ponavadi vsi ti brandi kao image gradijo. Naši produkti so tolk dobri, da imajo lahko visoko ceno pa ne rabijo prednosti in je 2 leti garancije dovolj, čeprav bi lahk dal 10 ker vse dela
grin1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
sprasujem se.gif

V detajlih so reazlike:
- Mehanizem za odpiranje glavnih vrat
- predali v nulti coni na vodilih
- nulta cona je res nulta cona
- celotna zadeva je na višjem nivoju

Koliko ti take stvari pomenijo, se pa sam odloči.
Hladi vsak. Sam sem ga dobil ugodno s pomočjo nekoga iz foruma in sem zadovoljen. Vzel sem ga predvsem zaradi nulte cone.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Mato pravi:

- celotna zadeva je na višjem nivoju

Koliko ti take stvari pomenijo, se pa sam odloči.

Me veseli da je zadeva na višjem nivoju,tudi to,da je cena zaradi tega višja se mi zdi logično in sprejemljivo...ampak zakaj potem garancija ni na višjem nivoju? Ne vem,nekako me ta njihov koncept "zanesljivost-visok nivo kvalitete-kratka garancija" ne prepriča...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Koliko imajo garancije dobre nemške in japonske avto znamke?

Sicer pa so meni šenkali 6 letno garancijo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nulta cona je zakon. Zelenjava zdrži komot en mesec notri, še neka pozabljena solata je bila čisto v redu.
In sem tudi pred tremi meseci kupil liebherrja, že ko samo vrata odpreš, vidiš, zakaj je dražji in boljši.

467716-post_slo.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
liebherr so zanic, kupil enega deset let nazaj, ker sem hotel kao top kuhinjo in je crknil po dveh letih. kupim potem se enega in crkne po enem letu, potem vzel najcenejsega electrolux pa se danes dela bp

tole mi deluje kot nakladanje

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Sicer pa so meni šenkali 6 letno garancijo.

"šenkali" je napačen izraz,pravilno bi napisal,da je bila vključena v ceno...
Govorimo pa sicer o tovarniški garanciji,ne tisti,ki to jo potem da zraven trgovec namesto popusta
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne vem, če je bila vključena - če ne bi takrat zraven kupil še indukcijske plate, za katero sem moral doplačati 6 letno garancijo, bi moral najverjetneje doplačati garancijo za hladilnik.

Kakorkoli, hotel sem hladilnik, ki ima tako nofrost kot nulto cono, in taka kombinacija ni poceni pri nobenem proizvajalcu. Je pa bil Liebherr cenejši od primerljivih Siemensov in Boschev. Res sta bila Gorenje ter Beko cenejša, ampak že ko primeš za vrata, veš, zakaj je Liebherr toliko dražji. In kot zdaj vidim, lepo enakomerno hladi po celem hladilniku, česar pri mnogih znamkah (tudi skoraj novih) ne opažam. Nulta cona pa je, kot sem že napisal, čista zmaga.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Sam imam od leta 2002 Liebherja in lahko rečem le, razred zase, ima nulto cono, jogurti so po 3 mesecih čez rok nepokvarjeni ..., zelenjava v vlažilnem delu po 14 dneh, kot sveža. Imam nekako po raporeditvi predhodnik teha modela : http://www.hladilniki-liebherr.si/vgradni-aparati/icbs-3156-premium , U bistvu je vizuelno povsem enak, le ventilator je malenkost drugačen in luč) , kupil sem ga, ko je imel BigBang vzporedno razstavljenega tega in še cca 600 eur dražjega ( takrat so bili še siti) Mieleta, ki je v nulo enak, saj ga Liebher dela za njih le plastike so neprosojno bele.

Okvare nisem imel nobene ene 2 leti nazaj sem ga vzel iz vgradne omare in zadaj očistil rebra to je pa tudi vse , polomil sem sam eno banjico a sem že dobil preko servisa novo.

Skratka, ko spet kupujem hladfilnik samo Liebher pa četudi je dražji od ostalih, lahko rečem, da upraviči vsak cent, ker pa takrat še niso imeli led žarnic , sem to pred pol leta zamenjal, elektronika in ostalo, tudi hlajenje dela ko prvi dan, v nulti coni ni nikoli niti malo zmrzovalo temperatura tam pa je 0,5 - 1,5 st C po meritvah, skratka zelo zelo zadovoljen, ko sem ga kupoval v Gorenju še niso sploh vedeli kaj je nulta cona, z prodajo so pa pričeli takih s to funkcijo šele ene 4 leta kasneje...

Nazadnje urejeno: