Sam imam od leta 2002 Liebherja in lahko rečem le, razred zase, ima nulto cono, jogurti so po 3 mesecih čez rok nepokvarjeni ..., zelenjava v vlažilnem delu po 14 dneh, kot sveža. Imam nekako po raporeditvi predhodnik teha modela :
http://www.hladilniki-liebherr.si/vgradni-aparati/icbs-3156-premium , U bistvu je vizuelno povsem enak, le ventilator je malenkost drugačen in luč) , kupil sem ga, ko je imel BigBang vzporedno razstavljenega tega in še cca 600 eur dražjega ( takrat so bili še siti) Mieleta, ki je v nulo enak, saj ga Liebher dela za njih le plastike so neprosojno bele.
Okvare nisem imel nobene ene 2 leti nazaj sem ga vzel iz vgradne omare in zadaj očistil rebra to je pa tudi vse , polomil sem sam eno banjico a sem že dobil preko servisa novo.
Skratka, ko spet kupujem hladfilnik samo Liebher pa četudi je dražji od ostalih, lahko rečem, da upraviči vsak cent, ker pa takrat še niso imeli led žarnic , sem to pred pol leta zamenjal, elektronika in ostalo, tudi hlajenje dela ko prvi dan, v nulti coni ni nikoli niti malo zmrzovalo temperatura tam pa je 0,5 - 1,5 st C po meritvah, skratka zelo zelo zadovoljen, ko sem ga kupoval v Gorenju še niso sploh vedeli kaj je nulta cona, z prodajo so pa pričeli takih s to funkcijo šele ene 4 leta kasneje...