Hladilnik Gorenje!

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Juhuhu!

Zanima me ali kdo ve ali pozna koga, ki ve.....imam hladilnik Gorenje (zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik) včeraj mi je začelo na
displayu utripati E2.....ali lahko to sam popravim (s kladivom) ali moram poklicati gospoda serviserja in za koliko me bo ta olajšal, če seveda ve kdo.....Hvala!..... (((o:

LP B.

20. okt 2008
327
25
28
Poglej malo priložena navodila, ponavadi so tudi napake notri obdelane. V kolikor le-teh nimaš oz. ne najdeš poglej na gorenjevo spletno stran
cool-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
nekje 25€ bo vzel majste. nekaj more preprogramirat.
hladilnik deluje zdaj v nekem "varnem" programu. deluje pa.
dela za 10 minut.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Sem klical kolega: Odpoved tipala v zmrzovalniku, zadeva bo normalno delovala samo e2 bo kazal. Je pa za menjat elektronko ali na novo naložit programsko opremo

Nazadnje urejeno:

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Master, če bi to bilo v navodilih bi že uredil zadevo.....sicer v navodilih piše ko se pojavi na display-ju napaka E2 moraš takoj poklicati servis.....sicer pa vsem HVALA za pomoč.....bom poklical servis pa sporočim kaj sploh pomeni ta napaka, sem na nekaj forumih prebral, da imajo nekateri oz. so imeli iste težave samo nikjer ni odgovora kaj pomeni in kako jo odpraviti.....sam sem ga zaenkrat izklopil iz elektrike za 30 min. samo ni efekta.... (((o:

LP B.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Meni je ta E2 začel včeraj utripati. Za enkrat temperatura hladilnika in zmrzovalne skrinje ostaja enaka, kot je nastavljena, sem pa prebral, da je to senzor temperature evaporatorja.
Sicer ne vem točno, kaj je funkcija tega senzorja, ampak če hladilnik še naprej normalno deluje - kaj se lahko zgodi narobe, če te napake ne odpravim?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jaz imam to napako - stalno se izmenjuje temperatura in E2 - že več kot eno leto, pa vse dela normalno. Niti ne mislim popravljati, razen če mi kdo reče da mi pride uredit za 30 EUR. Drugače pa ko bo kaj crknilo gre v kosovnega.