Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik dwight pravi:
Mene pa nekaj zanima... Imamo Siol tv in opažam, da samo HBO oddaja zvok v 5.1. Vse ostale pa mi receiver pretvori v 5.1.
Imam kaj narobe nastavljeno? Box imam preko HDMI povezanega na receiver, iz receiverja pa potem na TV. Čudi me, ker programov je sedaj kar nekaj v kao HD, a zvok pa še vedno 2.0 stereo.
Naj me nekdo popravi če se motim. Mislim pa da Siol box predvaja 5.1 zvok samo z optičnim kablom.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Aja, ne vem če ste omenili. Na trg so novi standardi Dolby Atmos in DTS:X , tako da če kdo kaj novga kupuje naj bo pozoren tudi na to. Gre mislim da gre celo za 11.2 postavitve in zvok, efekte itd. Pišem z glave, za več pogooglajte.
"DTS says that the 2015 DTS:X receivers can support up to 11.2 speaker output channels in up to 32 different speaker locations."
Zdravo. Mika me nakup hišnega kina. Baje je tole konkretna zadeva, a žal povsod razprodana. Je kaj primerljivega? Še raje bi dal nekoliko manj denarja.
HD COM 1619S KOMPLET HARMAN KARDON - Maks-Pro
<table class='newspaper-a'><tr> <td class='left'>Opis</td> <td>Visokozmogljiv sprejemnik s 5 kanali moči 85 W na kanal zagotavlja kakovosten prostorski zvok. Omogoča tudi priklop aktiwww.makspro.si
Baje je tole konkretna zadeva,