Hišne preiskave pri Zokiju?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.196
16.476
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zoran Jankovič tretjič postal dedek

Družina Jankovič se je povečala še za enega člana. Kot nam je potrdila Mija Jankovič, je njena bodoča snaha Ursula Gawish povila deklico. "Imamo še eno vnukinjo. Vse je v redu, ime pa je še skrivnost, ga tudi jaz še ne vem," je povedala presrečna babica.

Porod je potekal po načrtih. Deklica je velika 53 centimetrov, težka pa štiri kilograme, "tako da je nova Jankovičeva punca kar ornk", je povedala Mija.

Na vprašanje, kako bodo praznovali, je povedala naslednje: "Trenutno glede na vso situacijo, ki smo si jo naredili , bomo kot družina tako kot vedno družina. Sedaj se nam je povečala družina in družina je edina stvar, ki nam je nihče ne more vzeti niti podreti. Sem vesela, ker se nam je pridružila še ena članica. Še bolj bomo skupaj, kot smo bili do sedaj, držali bomo skupaj in se imeli radi. Družina je še vedno tisto, kar šteje."

Devetnajstletna Ursula je imela rok poroda v začetku septembra, zato so otroka, za katerega ni nihče vedel spola, vsi že nestrpno pričakovali.

fixed....

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Predsednik države Danilo Türk je novinarjem 24UR dejal, da pričakuje, da bodo pristojni organi opravili svoje delo v skladu z zakonskimi pooblastili, ki jih imajo. Ob tem poudarja, da so državljanke in državljani pred zakonom enaki.

Da fak in kaj se zdaj ima tu turk oglašat? Koliko podobnih preiskav pa je bilo zdaj v teh časih, se je turk oglasil tudi, ko so voduška zaprli?

No ja, težko bi kaj drugega rekel o človeku o katerem je včasih govoril takole:

Citat:
»Ne želim dajati komentarjev o izidu glasovanja, to je stvar poslancev in strank. Oni so tisti, ki bodo morali o tem razmisliti. Jankoviæ je dober in resen kandidat . Nič od tega, kar se je danes zgodilo, ni spremenilo moje ocene,« je bil kratek v svoji izjavi o glasovanju v državnem zboru.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Sploh mi ni jasno zakaj bi moral turk dajati izjave ob takšnih dogodkih? Ali vedno ustreže novinarjem, ko ga ti pobarajo za mnenje?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.148
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
hysterical-1.gif

Nekaterim je danes zelo nerodno...

Goba, zakaj glede sedenja Bratuškove nisi nič komentiral?

Ne štekam sori.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sploh mi ni jasno zakaj bi moral turk dajati izjave ob takšnih dogodkih? Ali vedno ustreže novinarjem, ko ga ti pobarajo za mnenje?

sej najbržje ni dal samoiniciativno, ampak zato, ker so novinarji toliko drezali.

lp

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Sam da ne bo spet padlo vse skupaj na nekih proceduralnih zadeveh... kao "niso ga pustil, da si je gate preobleku".
Če bi vse tako počistili, bi ostal brez večino vlade, parlamenta, poslancev, direktorjev, stečajnih upraviteljev ...itd itd.
Vsaj krasti ne bi imel kdo.
Prvo do blagajne MOL, potem je pa še v državno hotu...l. prenakazujejo milijone kakor povprečni državljani par deset evrov.
Vse skupaj je tako gnilooo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ura je 15:30.
Pri Mladini so vendarle objavili novico o Jankoviču.
aplauz.gif

Je pa žal šele na šestem mestu. Pred njo sta en teden stara novica o Janši in novica o Kanglerju.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
A ni genialni urednik G. Repovž že predčasom pisal da tole z ZJ-jem pa ni to kar bi moralo biti.
Nekje v istem času kot Spomenka Hribar....

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
"ko mi je eden od bivših kameradov, akcijo napovedal pred desetimi dnevi.
"Na dan, ko bo naš Janez govoril v newyorški palači združenih narodov, bodo ponižali družino Jankoviæ. Garantiram ti"! Napoved se je uresničila! Aretirati in pred kamere zvleči vso družino, pred vesoljno Slovenijo, je nevaren precedens. Karkoli že imajo preiskovalci proti članom družine Jankoviæ, nimajo od včeraj. Danes je šlo za načrtovano akcijo, ki se je spletla med kabinetom vlade in notranjega ministrstva.
"Barbara Brezigar je zadovoljna klicala šefa v NY. Čestital ji je in naročil, da tožilstvo ne zamoči. V pripor z njimi". Takšen mail mi je poslal nekdo iz Štefanove, ki mu je slabo zaradi dogajanj v hiši!"

VIR
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Sem ravno videl ja. Zelo "strokovno" napisano, predvsem tam, ko se "delajo neumne" glede tega kdo je bil pridržan, spodaj pa je cel roman raznih opravičevanj in izgovorov.

Ampak tista novica o tem da je bil Janša obsojen jim je pa RES všeč, saj je še vedno na prvem mestu. Pomoje imajo to izobešeno v uredništvu na častnem mestu, Gregi pa hodi na wc s printom.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
"Na dan, ko bo naš Janez govoril v newyorški palači združenih narodov, bodo ponižali družino Jankoviæ. Garantiram ti"! Napoved se je uresničila! Aretirati in pred kamere zvleči vso družino, pred vesoljno Slovenijo, je nevaren precedens. Karkoli že imajo preiskovalci proti članom družine Jankoviæ, nimajo od včeraj. Danes je šlo za načrtovano akcijo, ki se je spletla med kabinetom vlade in notranjega ministrstva.
"Barbara Brezigar je zadovoljna klicala šefa v NY. Čestital ji je in naročil, da tožilstvo ne zamoči. V pripor z njimi". Takšen mail mi je poslal nekdo iz Štefanove, ki mu je slabo zaradi dogajanj v hiši!"

VIR
smile-1.gif

Stari, veš kaj so pa meni povedali že pred enim letom, da bo Murko danes rodil sina Tiara. Majke mi.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:

VIR
smile-1.gif

No, če bi zadevo objavil včeraj bi mu dejansko še kdo verjel. Danes pa glede ne njegov sloves izpade dokaj bedno.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ko sem zjutraj zasledil novico sem najprej pomislil: Jankoviæ že ve, zakaj ne uporablja računalnika.

Sedaj pa mi je v oči skočila naslednja izjava (objavljena sicer v članku na 24ur.com)
Citat:

Kaj na vse porečejo v Pozitivni Sloveniji?

Vodja poslancev Pozitivne Slovenije (PS) Jani Möderndorfer pravi, da so preiskavo pričakovali in jo podpirajo. Meni pa, da je nenavadno, da se to dogaja, ko predsednika vlade Janeza Janše ni v državi in tudi v času, ko se v DZ sprejema zakonodaja o slabih bankah. Jankoviæ pa je vodja največje opozicijske stranke, je še dodal.

Sedaj mi ni jasno, kaj imata PV in DZ skupaj s policijskimi preiskavami?
Verjamem, da skupaj s predsednikom svoje stranke, Tuerkom in Stanovnikom verjamejo v tesnejšo povezavo represivnih organov in izvršne ter zakonodajne veje oblasti (zelo tesno povezavo) a bi vseeno lahko vedeli, da so ti časi k sreči že mimo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Naj kr blodijo s takšnimi neumnostmi, na srečo ljudje niso tako neumni in več ne nasedajo raznim nebulozam o zaroti.

Nekako imam filing, da bo PS pri 10% pri naslednjih merjenjih javnega mnenja.

Bo pa zoki še vedno nad 60%
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Ko sem zjutraj zasledil novico sem najprej pomislil: Jankoviæ že ve, zakaj ne uporablja računalnika.
Zelo dobro si pomislil.
Večina butalcev pa slepo verjame izjavi, da ne zna
hysterical-1.gif