Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Jaz pa bi rabil eno na relaciji cca Kamnik-Mengeš-Ljubljana, da ji 1× tedensko zjutraj dostavim 4 ali 5 žeht opranih cunj in jih popoldne nazajgrede vzamem zlikane.
Pozna kdo katero? 1 × tedensko 3 ure dela, 8€/h = 25. Pošteno?
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
nikoli nisem razumel zakaj jih folk potrebuje?
A je žena nesposobna?
Poglej, če si lahko privoščijo, zakaj pa ne? Poleg tega se bogastvo lepo razporedi (vsaj nekaj) in država nič ne vzame zase. Ni super? Vsi zadovoljni.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
nikoli nisem razumel zakaj jih folk potrebuje?
Je razlika med povabljen ali nepovabljen.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Eni, ki so jim že vlomili v hišo pravjo, da se v svojem stanovanju čudn počutiš (tuje počutiš), ko veš, da ti je nekdo tuj šaral po stanovanju.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kako, da ne. Mamca pr tebi flet pospravi, ji daš par €, ona pa v trgovino po fasungo.
ja, res je razlika. Bolj sem mislil to, da imaš neke prostore v bajti, ki človek nima rad da še kdo drug kaj hodi po njih in naj bi bil mir. No, če je kumu vseeno kje mu folk hodi, potem pa itaq za tega ni problemCitat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Je razlika med povabljen ali nepovabljen.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Eni, ki so jim že vlomili v hišo pravjo, da se v svojem stanovanju čudn počutiš (tuje počutiš), ko veš, da ti je nekdo tuj šaral po stanovanju.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tisti, ki so doma, ne delajo? Ni mogoče, da bi človek doma delal? Kaj potem racimo kakšni pisatelji, pesniki, itd?
Ja, 100 eur za pomočnico ni, se pa komot najde za čike in pir.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
lepo da si našel osebo, ki ti odgovarja. Razumem,pa da bo vsak zagovarjal tist, kar ima. Tudi jaz ne obsojam nikogar, boli me q..., kdo kaj ima, ampak vse preveč je folka, ki se "meče ven" z raznimi nadstandardi, ki jim niso dorasli. In tukaj sem dal samo primer merđota. Tudi ne vem in me res ne zanima, kam spadaš sam... in ne bom šel v osebno debato z nekom, ker nimam pravice.
Meni se gate tujih ljudi sploh ne zdijo zanimive
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Če kdo rabi pospravljanje, čiščenje in linkanje v Lj in ožji okolici, naj se mi javi pod ZS. Poznam gospo, ki ji vsak € prav pride in zelo dobro opravlja svoje delo...