Hipotetična situacija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
khm.

če ste bili izmerjeni z radarjem ste bili izmerjeni. Zdej če je videl tablico lahko lastnik vozila plačilca dobi po pošti. Če se mu da zapeljat gre lahko za vami. Ni kazni za "pobeg" ker ste pač zavijali desno in nsite videli da ustavlja vas... zato si policist običajno za ustavljanje izbere mesto ki je varno in kjer lahko nedvoumno pokaže vozniku naj se ustavi.

Nikakor pa ne drži da ni bilo prekrška ker ni bilo ustavljanja. Potem tudi slike z avtocest ne bi veljale nič.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj jaz ne pravim, da ti ne more kazni dat, samo ne more ti pa dat kazni za pobeg, seveda če se pa pripelje za tabo boš pa colal za radar...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Če te ne ustavi in pokaže hitrosti, ne more dat kazni. Potem sploh nebi ustavljal,samo v zvezek bi si tablice pisal, eno za drugo, mal pa še po občutku..

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Tole je men čudno.
ZAdnjič so imeli radar (tak ki ga drži v roki), policist je pa ustaljal 300 metrov nižje! Kak je to možno? Kako ti bo pokazal hitrost vožnje? Kr na besedo mu ne verjameš( čepav si skoraj sigurn da ne laže ''ali pač?'')! j Jaz jim nebi plačal...čeprav so imeli enega reveža!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa naj se malo sprehaja tistih 300 metrov.

Koliko časa mu drži memorija radarja tisto izmerjeno hitrost...oziroma...a lahko meri tudi par naslednjih avtov in se zadeva shranjuje al ne?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
večina shranjuje meritve vendar niso primerne za dokazovanje. Tako je bilo razlozeno meni, po resnici se nikoli nisem ukvarjal s tem.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ma nič se ne zgodi, pri meni folk vedno parkira pred bajto, ker jim 50m naprej maha policaj z ročnim radarjem, pol pa skadijo kak čik v avtu dokler se kapsi ne speljejo. Pa sem direkt za cesto, bi lahko peš prišli pa ne pridejo nikdar.