Jaz sem nad svojim Pioneerjem razočaran in ga ne kupim več,...Kaj pa če bi kupil kakšno demo enoto ali rahlo rabljeno robo?
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
kaj pa je problem? nad čem si razočaran?
zdaj sem našel še Denon D-M39 , ki ima polno nekih nagrad ... tako da gledam in zbiram predloge ...
Citat:
problem je samo, da te Yamahe v Sloveniji ni za dobiti ... vsaj jaz je ne najdem ...
drugače pa se nagibam k komponenti zadevi in kot je napisal Fusion - spotoma dograjuješ in dodajaš komponente ...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
bom rekel, da je prostora ravno prav.in se ravno pri TV-ju se zatakne, ali imaš kompozitni audio vhod na micro/mini zadevah ali pa sploh nič, na TV-ju pa večinoma zadnje čase kraljuje HDMI. na komponentah pa itak oboje, tako kompozit kot sam HDMI ...
ne vem, zakaj na enega microta ne dajo kak HDMI vhod, tehnično ne vidim neke ovire ...
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Predvsem začneš graditi iz izvora zvoka. mp3 predvajalnik za 40 EUR in integrirc za 800 EUR mogoče ni ravno optimalna kombinacija
Denon je zelo priznana angleška firma. Sicer ni hi-fi high end kot kakšen Naim, ampak v svojem segmentu in je gladko nad Pioneerjem.Citat:
v bistvu sem potem začel malo še Denona gledat, pa sem videl, da so kar okej, glede na reviewe in komentarje. sicer 10€ čez buđet, ampak neka bude.
menda ga tudi ni problem zvezati s televizijo, kar se zvoka tiče ...
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Denon je zelo priznana angleška firma. Sicer ni hi-fi high end kot kakšen Naim, ampak v svojem segmentu in je gladko nad Pioneerjem.Citat:
v bistvu sem potem začel malo še Denona gledat, pa sem videl, da so kar okej, glede na reviewe in komentarje. sicer 10€ čez buđet, ampak neka bude.
menda ga tudi ni problem zvezati s televizijo, kar se zvoka tiče ...
Ti se pravi hočeš FM tuner, in zmožnost apple docka in ojačevalni del? TV bi pa kot hišni kino ali samo kot stereo uporabljal.
Dober stereo za isti denar veliko bolje producira kot katerikoli 5.1 sistem za isti denar.