Tako je. Če pa slučajno CEC nebi dobr deloval, kar se lahko ugodi pri kakßnih kombinacijah potem pa optika
Zanimivo, jaz bi tudi najraje menjal za kaj bolj konkretnega.Oldschool 3 sistemci
Pozna kdo kak model zvocnikov, bas vsaj 25 cm, 3 sistemci pa da to ni nek ozek tower ampak klasicen zvocnik kot so vcasih bili? Nov. Po moznosti closed box.
lp
Fotr kupuje nekaj za v kabinet. V bistvu za boljši zvok TV in poslušanje apple music in internetni radio
Zagledal se je v tole (dobi se tudi brez teh zvočnikov in je cena 500 EUR)
Denon CEOL N11DAB
Majhen, a izjemno vsestranski glasbeni sistem, primeren za kuhinje in jedilnice, kabinete, otroške in študentske sobe. Glavne značilnosti: - CD predvajalnik, FM/DAB+ radijski sprejemnik in USB vhod. - Brezžična Bluetooth in Wi-Fi povezljivost ter podpora za HEOS in AirPlplayroom.si
Zanima me nabavit z original zvočniki ali kej drugega gor priklopit pa da ni predrago in preveliko. Recimo
Indiana Line Tesi 241
Novo serijo Tesi odlikujejo: definicija, naravna reprodukcija vokalov ter hiter in natančen tranzientni odziv. Nova kupolasta visokotonska enota temelji na izjemno lahki svileni membrani, močnem magnetu (neodim) ter edinstveni zasnovi zadnje komore. V srednjetonskih in kombiniranih nizko-splayroom.si
Q Acoustics 3010i
''Slim-line'' regalni zvočnik. Kompaktni zvočnik, dizajniran, da dostavi čudovit zvok v vaš dom. Bistvo vsakega odličnega zvočnika je reprodukcija odprtega, izrazitega zvoka in QAcoustics 3010i, ne glede na kompaktno velikost, blesti ravno v tem. Precizni zvočniški enoti (100mm mid/bass, 22playroom.si
morda zaradi velikosti še
Q Acoustics 3020i
Popolnoma prenovljeni QAcoustics 3020i je zgrajen na osnovi večkrat nagrajenih predhodnikov. Zvočnik s preciznima zvočniškima enotama (125mm in 22mm) zagotavlja globok bas in izjemno poln zvok, ki zapolni tudi večji prostor. Prednji profil zvočnika je enak predhodniku, je pa samo ohišje zrastloplayroom.si
Model 3030i zaradi velikosti odpade.
Kaj pravite?
Zanimivo, jaz bi tudi najraje menjal za kaj bolj konkretnega.
V dnevnem prostoru imam par Q Acoustics 3090i, sub 3060s in center 3090Ci (vse skupaj priklopljeno na Yamaho RX-V679), pa mi je premalo.
Celoten odprt prostor je velik 45 m2, na drugi strani pa še hodnik z odprtim stopniščem, ampak meni se zdi kot da ne špila dovolj dobro, kar nekako mi manjka bolj trd bass - mogoče sem samo jaz čuden oziroma sem v mladosti preživel preveč časa po diskotekah .
OK, za gledanje TVja je zgornji sistem super, tudi za normalno in bolj glasno poslušanje glasbe, za kakšne trše house komade ali Davida Guetto pa mi je res premalo.
Ja, moja napaka, model zvočnikov je seveda 3050i.Verjetno mislis 3050i? Sej niso napacni, samo imajo problem tipicnega low cost floorstanderja. Slab basovec, ki ima visoke Q parametre in potem ga se tiscijo v (pre)velike skatle vodijo v slab odziv v bas podrocju. Igra pa nizko ja, to ze, samo nekontrolirano. Ampak to se prodaja, ljudje radi slisijo da igra od 50Hz gor, ker je tudi muzika tko posneta, zmanjka pa tam nad 100Hz pa do 200Hz. Tega ti pa ne bojo resili niti 10" basi, na prvi pogled mogoce ja, ker nekaj nadomesti velikost membrane, ampak v osnovi rabis drugacno zasnovo zvocnika.
Bedarija, 100hz igra srednjetonec.