HERE for Android

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik mitjai pravi:
Upam, da dobro plačajo.

hysterical-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Veliko je takih koorporacij, za katere je Slovenija premala in jih ne interesira, če imamo prevod ali ne oziroma, če nam delujejo kake funkcije, ki delujejo v tujini ali ne.

Kjer se lahko, se pač sami znajdemo po svoje
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mini izkusnja, sprobal na poti brezice - mb (cez bizeljsko), omejitve hitrosti lih ne stimajo najboljse v tistem koncu, drugac pa za free offline navigacijo precej kul, dopade se mi vmesnik, tudi zakasnitve ni bilo pretirane.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah, free ima na ajphonu občutno drugačen pomen, kot na androidu.
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaj novega glede HERE? pridejo kaksni popravki, nove funkcije? kako je s tem, da si sam "popravis" karto?

lp

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pred par dnevi je bila posodobitev programa, na google play vidiš kaj je novega.
Sam si karte ne moreš popravit preko Here app, ampak lahko preko njega pošlješ samo popravek, ki se bo nato vnesel v karto.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hvala!
nahrung002.gif

aha vidim da obstaja tema prijava napak v kartah. se mogoce tam kaj oglasim
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

Ali samo jaz ne najdem Japonske med zemljevidi, al je res ni? Rabil bi jo downloadat, da ne bom na Japonskem prenosa pidatkov kuril.

V naprj hvala.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Kdaj si pa vnašal?

Čeprav so tudi moji popravki zelo "čudni".

Nekateri popravki, ki so bili dodani pred kratkim (maj, junij), so vidni v tej posodobitni.

Ostali, ki pa so bili vneseni recimo v začetku tega leta (februar, marec) in so bili potrjeni - pa niso dodatni
bonk.gif

Ne razumem več te logike ... pa kako oni to posodabljajo??
sprasujem se.gif

Pa še nekaj sem opazil. Primer: krožno v Kopru - ga popravim, obdelam in shranim - HERE ga potrdi in tako stoji nekaj mesecev. Danes pogledam to isto krožno na here.com in v MC in glej ga zlomka - krožno je tako, kot je bilo pred mojo posodobitvijo
frown-1.gif
WTF?

To bom mogu podrobneje s Sinišo preverit...

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Vnašal sem sigurno pol leta nazaj, pa nič.
Grem pogledat na MC in vidim, da je pri nekaterih zraven datum semptembrski čeprav sem jih vnašal dosti prej. O.k. to verjetno pomeni, da so jih takrat vnašali v bazo in jih sedaj še ni notri.
Ko pa gledam nekatere druge popravke, ki sem jih pred časom vnašal, pa nimajo več datuma spremembe zraven jih pa v karti kljub temu ni.
stupid-1.gif