Herbalajf - spremenilo vam bo življenje

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, jest sm ga letos začel uporabljati... vam sporočim rezultate. če jim boste verjeli, jim boste, če ne, pa ne...

sm pa šel v to čist tko... "ajde, pa da vidim to čudo!"

B81

22. jul 2007
38.140
11.274
113
Uporabljajo večinoma gensko spremenjeno sojo, tako da eni so zaradi tega proti...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...

Herbalife je predrag za to kar nudi, mogoče je pa v ceni všteto strokovno svetovanje
hysterical-1.gif
-ok so izjeme, ampak v večini.......sam ološ. V glavnem, v športnih trgovinah dobiš dosti bolj kvalitetne izdelke za manj denarja, potem malo po netu pobrskaš, povprašaš, se pozanimaš o prehrani in si urediš jedilnik in pa seveda trening kot se zagre. Simpl. Ampak v svetu katermu smo, vsi leni ipd. ....je najlažje rečt, dam ti kolkr hočeš denarja, samo da bi shujšal ipd., kar ni nič narobe samo da nebi uturavali teh PREdrahih izdelkov, sploh pa jih poveličevali da te spreminjajo in se jim še zahvaljuješ. Pač veliko jih še verjame da bo shujšalo,spremenilo postavo če bodo vzemali dodatke.Kar pa ni res, in potem ko vidijo da ni rezultata, so vsi proti da je to en šit. V glavnem prvo kot prvo je potrebno imeti popolnoma urejen jedilnik, trening in potem še dodatki....brez popolnoma urejenih prvih dveh stvari ni nič. Življenje si spremeniš sam, ko si spremeniš način življenja.

Nazadnje urejeno:

esperanto

Zelenc'
19. jan 2011
12
0
1
Mene so enkrati ustavili v BTC-ju. Mi je tip izmeril telesno sestavo in mi potem ponudil, da mi lahko na dom pride razložiti določene stvari o prehranjevanju. Zgolj iz radovednosti sem sprejel, čeprav sam nimam problemov s težo. No ta sestanek je potem zgledal tako, da mi je naprej predaval o zdravi prehrani, petih obrokih dnevno, ipd...to kar pač že vsi vemo. In po eni uri nakladanja privleče ven katalog s herbalajf produkti z izgovorom "no in ker vemo, da dandanes zaradi službenih, družinskih in drugih obveznosti nimamo časa za 5 urevneteženih obrokov na dan, vam ponujamo alternativo, ki lahko nadomesti določen obrok". in na moje vprašanje o naravnosti produkta, mi je odgovoril, da je to najbolj zdravi približek naravni hrani.
no zame osebno je herbalajf velik nateg.V vsakem primeru je potrebna sprememba življenskega stila, vključno z rekreacijo. Edina razlika je, da zdrav obrok stane veliko manj kot en herbalajf šejk, pa še bolj naraven je.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Dejstvo je da se pri prodaji poslužujejo mrežnega marketinga tipa Network 21, ki je bil v uporabi v sredini prejšnjega desetletja.
Glede na to da že ves svet trobi o zdravi prehrani in da so največji trgovci posvojili to idejo so se je oprijeli tudi ti guruji. Vsakemu, ki ima vsaj za pest riza pameti mu je lahko jasno da noben prašek (razen aspirina, pa še tega ne ješ petkrat na dan, vsak dan) ni zdrav.
Odrešitev, ki jo ponuja herbalajf je zgolj v placeebo efektu, saj ti tako možgane sperejo in ti spremenijo način življenja da nekje se pa že mora poznati.
Drugače pa lahko vsak doseže željeno težo, manj bolezni in lepo kožo. Večina nepravilnosti je itak psihosomatskih. Dvignit je treba samozavest, narediti kaj na sebi pa bo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

ynos poslovi se od njiju
grin1.gif

sama sem imela kolega, ki mi je bil par let res pravi prijatelj, zaupnik, že kar brat. Pa je začel na FB pošiljati razna sporočila glede HB. Sem ga lepo prosila, da mi takih sporočil naj ne pošilja, ker me ne zanima in je moteče (btw....če bi hotela sama uporabljati HB, bi me na mesec stalo približno 140 EUR, da bi bil viden uspeh). No in ni nehal, rekel mi je, da če ne morem spejeti njega takega kot je, da naj ga izbrišem in sem to naredila (aja, nisem vredna njegovega prijateljstva)

No, vseeno mu privoščim, je zaštartal s tem kot eden izmed prvih v sloveniji in si je prislužil že bajto brez kredita. Enkrat je omenil, da je na začetku zaslužil jurja poleg svoje plače (imel reden šiht). Pa vsakemu svoje, tudi če na račun naivnih ljudi.

Sam je zanimivo, izdelek primer tako za redit kot za hujšat, pa tako dober, pa oh in sploh....

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
NE stari, men JE jasno, kako iz soje (ki ima sicer res visoko vsebnost beljakovin) dobijo ven beljakovine. Ni mi pa všeč postopek. Te kemikalije nimajo v hrani kej delat. Nočem jest hrane, ki so jo mešali z nekimi derivati nafte zato da so jo pripravili. Zato tudi trdim, da takšna stvar ne more biti NARAVNA. OK?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
NE stari, men JE jasno, kako iz soje (ki ima sicer res visoko vsebnost beljakovin) dobijo ven beljakovine. Ni mi pa všeč postopek. Te kemikalije nimajo v hrani kej delat. Nočem jest hrane, ki so jo mešali z nekimi derivati nafte zato da so jo pripravili. Zato tudi trdim, da takšna stvar ne more biti NARAVNA. OK?

Kako se pa dobi beljakovine iz sirotke?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Postopek pridobivanja whey proteinov ni sporen, ker gre le za filtracijo. Nobenih kemikalij ni za to potreno. Je pa res, da pol na koncu dodajo še umetna sladila, filerje, da ima zadeva bolj fino teksturo, umeten okus itd... Zato je pametno, da ti ni nista edina parametra le okus in cena. Problematični pa so tudi vsi izdelki iz usa ker majo krave na steroidih, zato da dajo več mleka. Takoimenovani bowine growth hormon pa potem preide še v vse mlečne izdelke.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Problematični pa so tudi vsi izdelki iz usa ker majo krave na steroidih, zato da dajo več mleka. Takoimenovani bowine growth hormon pa potem preide še v vse mlečne izdelke.
Evo, dve muhi na en mah spiješ... Proteine in steroide.
hysterical-1.gif

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
smile-1.gif
Pa to so vsi isti, v vseh fohih. Sej v finančnih priamidah je isto, na konc so vsi "svetovalci" in na konc ti vsi ves dnar popušijo. Tut s tem čajom in z raznimi dietami za fat burnerji, praški, ni nič drugač. V očeh opazovalca je magar nemogoč efekt produkta, ne dobiček prodajalca, niti negativni vplivi.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.625
1.312
113
evo, pa me je prijatelj dobil na muho.... kaj lahko pričakujem v skupnem srečaju? :p