Herbalajf - spremenilo vam bo življenje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Kaj je s folkom, da tok posiljujejo druge s to zadevo?
bonk.gif

Mam ena 2 na Facebooku, ki vse kar napišeta na Facebook je povezano s tem. Kok je herbalajf kul, kok jim je spremenil življenje, kok je spremenil življenje nekaterim drugim, pa fotke prej in potem, končno sem uspel shujšati, pa razne motivational speeche v stilu Smiljana morija
bonk.gif
, pa citata raznih drugih oseb s podobnim sporočilnim crapom.

Folk zgleda, kot da ima sprane možgane. Po eni strani mi jih je žal, po drugi strani bi pa jim napisal ful svoje. Poznam par ljudi, ki se res dobro spoznajo na fitnes in prehrano, pa se samo smejijo ko slišijo za ta herbacrap.

Bruh!

kolesarko

Pripravnik
5. jan 2011
37
0
6
Poznam tale Herbash*t in poznam tudi nekaj ljudi, ki ga promovirajo. Res so precej vsiljivi tudi v RL, en znanec si kar nekako ni dal dopovedat, da me stvar ne zanima in še sedaj vedno, ko me vidi na ulici me ustavlja...tako, da se sedaj rajši naredim kot da ga ne vidim in grem mimo njega:D Seveda pa je logično, da to osebe, ki delajo za herbalife na veliko promovirajo. Kajti več kot prodajo, več zaslužijo in zdi se mi, da kasneje tudi napredujejo, kot napredujejo ljudje v običajnih službah. (v te podatke nakoncu nisem ravno siguren, govorim po spominu, ker sem nekje 2 leti nazaj slučajno dobil vabilo na neko predavanje o zdravi prehrani - dejansko pa je samo tale herbalife iskau nove člane...)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Res so posiljeni. Sem bil enkrat na njihovi predstavitvi in srečanje je bilo tipično vsem mrežnim marketingom. Najprej uvod, potem pride "uspešen" in izkušen prodajalec, za njim še novinec (včasih še s partnerico). Vsi razlagajo kako so njihovi izdelki oh in sploh dobri, poleg zdravega življenja pa lahko še obogatiš in če si priden, lahko pustiš redno službo in živiš kot car.
Ker me zanimajo tovrstne stvari, sem kupil shake in vlaknine. Izdelki so ok, niso pa nek presežek. Če veš kaj potrebuješ, lahko najdeš precej cenejšo alternativo, ki je vsaj tako dobra kot Herbalife.
Sicer je pa že Softi pisal nekaj o tem. Upam, da se kaj oglasi.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Za vse, ki vas posiljujejo s herbalajfom vprašajte eno zelo simpl vprašanje. In sicer, kako iz soje, ki zgleda tako kot mal večji grah dobijo ven proteinski preparat. Tega ne zna nihče razložit. Postopek pa gre nakako takole:
Zrnja soje zmeljejo in jih dajo v aluminjaste kotle, potem čez nalijejo heksan. To je topilo, ki povzroči da se izločijo vlaknine. Men se zdi da je heksan bistvena komponenta v acetonu, tisto s čimer si vaša punca spuca lak na nohtih. Ko odstranijo vlaknine iz tiste brzge je potrebno urediti Ph to naredijo tako da dodajo kislino. Vse skupaj potem spirajo in če vprašaš herbalajfovca nastanejo popolnoma naravne beljakovie. To pa zato ker je noter veliko doktorjev, ki imajo celo nobelovo nagrado.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Najbrž mi boš znal odgovoriti na naslednje vprašanje, ker vem da si iz tega foha in se spoznaš.
Pred časom sem nekje zasledil, da rastlinske beljakovine človeški organizem težje prebavi, in da jih je za enak učinek kot pri živalskih, treba zaužiti dvakrat več. Je to res?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sem pisal nedolgo nazaj o tem, kako so me zvlekli na srečanje..

Gre za očiten mrežni marketing, seveda je marsikomu spremenilo življenje, ker marsikdo čist solidno živi od tega, da prodaja to sranje raznim idiotom..

da ne govorim o tem, da HB-jevci same sebe nazivajo za welness svetovalce, čeprav jih 99 % seveda nima nobene izobrazbe, da bi bili kredibilni ta nasvete glede zdrave prehrane itd..

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
KSZ

Na neko Herbalife predavanje je šla moja bivša sodelavka, nazaj prišla s kupom stvari in čisto navdušena nad idejo, kako bo shujšala in kako jo že po enem mesecu vsi hvalijo, da kako se je spremenila, torej shujšala, njena koža je postala lepša in bolj zdrava in tudi ona sama je precej bolj drugačna
grin1.gif
(potem smo se v firmi hitro razkadili in ne vem ali to počne zraven).

Bivši sošolec baje to prodaja (fant ki ima končano oš) in mu je baje full vredu pa dobro zasluži
grims-1.gif
.

Skratka brezveze, shujšaš tako da spremeniš način življenja in prehrano, zaslužiš pa mogoče lahko s Herbalifeom ampak potem se te poznani izogibajo nadaljnih 10 let, ker ta folk vsem po vrsti teži.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Folk spremeni prehrano, začne telovadit in potem shujša. Ja ni čudno, da shujšaš z vsakim praškom in telovadbo bi shujšal.

Kaj pa je potem, ko nehaš to jemat?
wink-1.gif
Stane pa kar dost ta zadeva na mesec, če se ne motim.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

da ne govorim o tem, da HB-jevci same sebe nazivajo za welness svetovalce, čeprav jih 99 % seveda nima nobene izobrazbe, da bi bili kredibilni ta nasvete glede zdrave prehrane itd..

hysterical-1.gif
Poznam enga tazga welness svetovalca.

Pri teh herbalajfovcih mi ni jasno kako so lahko tko sveto prepričani v neko stvar ... niso ne strokovnjaki za prehrano, biologi, kemiki, nič s čimer bi lahko podprli to kar govorijo pa kr slepo verjamemjo vsemu kar jim na teh sektaških srečanjih natrobijo.
confused-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Folk spremeni prehrano, začne telovadit in potem shujša. Ja ni čudno, da shujšaš z vsakim praškom in telovadbo bi shujšal.

Kaj pa je potem, ko nehaš to jemat?
wink-1.gif
Stane pa kar dost ta zadeva na mesec, če se ne motim.

Stane dost.

Sej s herbalajfom dejansko shujšaš. Ampak isti učinek dosežeš, če senehaš prenažirat, če športaš..

Herbalajf je idealen za folk, ki se mu ne ljubi športat in ki so ovce.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.375
310
83
39
Ljubljana
e, če bi bi vedeli kok teli herbalajovci zaslužjo na enih "ovcah"
grin1.gif

izdelke dobivajo po -50% off, prodajajo pa po polni ceni naprej

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/ds0QB-b-xiI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/ds0QB-b-xiI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Hebalife success party
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif
pol pa sami debeli na posnetku.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Zanimivo je tud kako drago cukr prodajajo k v tisti njihov super formuli 1

v 100 g izdelka je samo 30 g proteinov in 33g sladkorja ni kej res zdravo

Glede na do da stane 550 g kantica za tiste ki ne kupijo s količinskim popustom skor 50 € je računica jasna od kje taka motivacija za prodajo.

p.s. očitno so cene cukra res svinjsko visoke v tej recesiji

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Za vse, ki vas posiljujejo s herbalajfom vprašajte eno zelo simpl vprašanje. In sicer, kako iz soje, ki zgleda tako kot mal večji grah dobijo ven proteinski preparat. Tega ne zna nihče razložit. Postopek pa gre nakako takole:
Zrnja soje zmeljejo in jih dajo v aluminjaste kotle, potem čez nalijejo heksan. To je topilo, ki povzroči da se izločijo vlaknine. Men se zdi da je heksan bistvena komponenta v acetonu, tisto s čimer si vaša punca spuca lak na nohtih. Ko odstranijo vlaknine iz tiste brzge je potrebno urediti Ph to naredijo tako da dodajo kislino. Vse skupaj potem spirajo in če vprašaš herbalajfovca nastanejo popolnoma naravne beljakovie. To pa zato ker je noter veliko doktorjev, ki imajo celo nobelovo nagrado.

Soja je do 50% iz beljakovin.
Kaj točno ti ni jasno?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
KSZ

Dejstvo je, da je HB v prodaji po dvojni ceni whey proteinov, da je po sestavi le 1/3 beljakovin in da je v 100g praska 33g cukra. Iz tega sledi da je zadeva cisti marketing nateg. In posiljeni mesarji, vodovodarji in ostali kvazi strokovnjaki za prehrano ki to trzijo celoten vtis se poslabsajo.