H4 led žarnice

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Sem poizkusil zunaj na vseh treh kontaktih, normalno deluje, en kontakt dolge, en kontakt kratke, vem da niso dovoljene, tako, da bomo v nadaljevanju govorili o of road vožnji.

Jah, potem je pa optika narobe narejena ali pa niso delane za v tvoj avto. Sam podpiram LED luči vendar v original izvedbi. Res so LED luči veliko boljše, če so original izvedba.

luciano

Guru
3. okt 2011
1.856
879
113
MB
dMlNhBTcOv_creoaLWkOUdCCYcGbcuvocAxL5f33PHPmHkBdEc50jevlyBLuOMcFloAiWRX442NUDcNy2-28m9YsQe1eLVM=s0-d-e1-ft

Originalna izvedba da, druga ne....montirat si dajo LED luči in svetijo vsepovsod drugje, samo tam ne, kje bi morali.....pacienti v želji, da bi bili šik, slepijo nasproti vozeče in prav tako voznika pred seboj ( v vzratnem ogledalu )

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
Ah dajte no. Hvala bogu, da se išče alternative. Za tiste ki se ne vozimo samo po mestu in ac so vsaj solidne luči zelo pomembne.
Mama ima Suzikija SX s 7500km prevoženih. Sicer zanimiv za peljat, ker se pelje kot nov, čeprav je najstarejši avto pri hiši, ampak luči so obup že po suhi cesti.
Mi imamo Vitaro z original LED, moj ima xenon ze drugi povrsti. Zaradi nas voslov :) so slabotne luči še večji problem.
Pri Vitari so nam na servisu na mojo željo že dvakrat znižali snop luči. Avto se zelo ziba in je nasproti vozeče zelo motilo. Žmikajo nam ne več, ampak če se peljem spredaj še vedno zelo blešči na pregibih. Drugo leto ima prvi tehnični pregled bomo videli kaj bodo rekli.
ORIGINAL LED
Evo še video.

Zrihtajte si dobre luči, če vam je bleščanje še vedno problem nabavite višji avto. To bo verjetno tudi pogoj za moj naslednji avto, čez mnogo let, upam.
Pa radi se imejte!

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
<Niso vsake tele "žarnice" enake, niti žarrometi v avtih nimajo enake blende, Sem sprobal kar nekaj teh žarnic in nekatere res svetijo v tri krasne in motijo nasproti vozeče. Če pa ima ledica enak snop kot prej halogenka pa ne vidim problema. Svetijo precej bolje sploh pa bolje kot razni xenon kiti. Ne paše pa vsako kitajsko sranje v vsak avto.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Hvala za vse nasvete, smo jih usposobili.
Vprašal si in pričakuješ odgovor, potem se pa le pohvališ in ne poveš, kako ste jih usposobili. Ali je to kakšna ekstra skrivnost.
Morda bo pa še koga zanimalo.
Se mi zdi, da je to bolj redkost na žalost, kolikor vidim je vedno več takih, ki dan delajo za tabo in ti svetijo v ksiht, da tud robnika al pa črte ne vidš :(
Meni se pa zdi, da je tega konkretno manj kot včasih. Se je s temi tehničnimi kar naredil red.
Sam osebno nimam nič proti temu, če jih nekdo ima, ČE JE TOLIKO PAMETEN, da jih poštima in svetijo kot je treba. Ne pa, da te komplet zaslepi in vidiš več nič. Običajno sicer žarometi z lečami nimajo teh problemov, ker leča ustrezno poreže snop. Pri avtih brez leč je pa res problem, vem da me je enkrat Octavia 2 s ksenon kitom tako zaslepila, da sem se moral skoraj ustavit.

Antares

Pripravnik
28. feb 2008
52
0
6
Jah, potem je pa optika narobe narejena ali pa niso delane za v tvoj avto. Sam podpiram LED luči vendar v original izvedbi. Res so LED luči veliko boljše, če so original izvedba.
Svetijo res dobro, samo kaj ko ne delujejo,
Vprašal si in pričakuješ odgovor, potem se pa le pohvališ in ne poveš, kako ste jih usposobili. Ali je to kakšna ekstra skrivnost.
Morda bo pa še koga zanimalo.

Meni se pa zdi, da je tega konkretno manj kot včasih. Se je s temi tehničnimi kar naredil red.
Sam osebno nimam nič proti temu, če jih nekdo ima, ČE JE TOLIKO PAMETEN, da jih poštima in svetijo kot je treba. Ne pa, da te komplet zaslepi in vidiš več nič. Običajno sicer žarometi z lečami nimajo teh problemov, ker leča ustrezno poreže snop. Pri avtih brez leč je pa res problem, vem da me je enkrat Octavia 2 s ksenon kitom tako zaslepila, da sem se moral skoraj ustavit.
Dal sem jih vnuku, ki v gozdu vlači z traktorjem drva in jih je dal na traktor.