GY F1 so še dobre?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pubeca, smrekca profil je bil bolj moda, kot super duper rešitev v mokrem...zato ga tudi več ni nikjer zasledit...

v globokih lužah se meni osebno ni ravno odlično obnesla. šlo je za 225 45 R17, klasična dimenzija,

glede tega se ne strinjam, smrekca je vrhunska na mokri cesti, zaostaja pa pri drugih lastnostih zato več ni toliko aktualna. Asimetrika še je nakako najbolj vsestranska guma, smrekca pa ni bila nobena moda, če bi rabli gumo samo za dež bi bila "smrekca" verzija

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Na tem ovinku se dosti ustavljajo, ker je cesta (pre)ozka, da dva malce daljša avta težko naredita ovinek, sploh kadar imaš z leve strani italjanose, ki se vključujejo v promet (po italjansko, oni so se najedli in se jim "mudi" počivat).

Rešil te je pa ata sam, ker se vidi da je spustil zavoro in pospeši, drugače bi skoraj gotovo počilo.

Pa še ena vzgojna, če si mislil mencača prehitevat po tistem klancu takoj z mosta si še slabši kot tisti ki ji objavljaš na netu. Cesta visi, gre v ovinek, je ozka, na notranjem robu dostikrat kamenje, na drugem robu dosti zasanjanih "sprehajalcev" in pa vsi lokalci pripičijo 90 navzdol!
grims-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Pa še ena vzgojna,

He he. Hvala.
wink-1.gif

Citat:
Cesta visi,

Ja in?

Citat:
gre v ovinek,
Če ti zmanjša pogled je res problem, v tem primeru ni ravno tako, če se to odločaš že na mostu ( in skoraj nabašeš stardeca
smile-1.gif
)

Citat:
je ozka,

Pa sej nisem nameraval prehiteti vlačilec. Lahko se srečata dva kamiona.

Citat:
na notranjem robu dostikrat kamenje,
Za tole vedno sam prevzamem odgovornost. Če ga fašem, ga pač fašem. Krivil ne bom nobenega, kot sam sebe.

Citat:
na drugem robu dosti zasanjanih "sprehajalcev"
To sem že vse obdelal na mostu, za to sem pa gospoda skoraj poljubil
grin1.gif

Citat:
in pa vsi lokalci pripičijo 90 navzdol!
grims-1.gif

Tega še nisem srečal in vseeno hvala za opozorilo
wink-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
No sej vemo kako je, če stardec vozi 50km/h ga lahko prehitiš tudi v ovinek!
grin1.gif

V nedeljo zato mene ni veliko na cesti ker postanem zelo jezen na take voznik!
tongue-1.gif