Kaj si mislite o tem, da ženske kažejo svoje riti na plaži, nosijo tanga kopalke?
Vaša nosi tanga kopalke? Kako vam je oz. bi vam bilo to?
Kaj te pa moti?Kaj si mislite o tem, da ženske kažejo svoje riti na plaži, nosijo tanga kopalke?
Včasih si vsaj vedel da je polnoletna, danes pa gredo meje ko nosijo to že pod 14,...Moja ne, druge lahko delajo kar hočejo. Tako kot jaz lahko gledam kamor hočem
Mladoletne bi morali pa starši malo zabremzati po moje.
Po drugi strani pa moški nosijo kopalne kratke hlače, spodaj pa še spodnice.se ženi omenil, da morajo biti dobički v kopalkah letos ogromni
cene enake, pa ful manjša poraba blaga sem takoj dobil pogled, ki ga vsak poročeni moški pozna
EDIT: Se strinjam z zgoraj, nekatere so čist premlade punce, za taka oblačila....
Tega jaz nisem nikoli razumel. Kaj dogaja folku v glavi, da imajo gate pod kopalkami.Po drugi strani pa moški nosijo kopalne kratke hlače, spodaj pa še spodnice.
tega mi, z malim orodjem, ne bomo nikoli razumeli pa zelo pomembno je kaj piše na gatahTega jaz nisem nikoli razumel. Kaj dogaja folku v glavi, da imajo gate pod kopalkami.
Kopalne hlače imajo mrežico in baje se je enemu lulči not zapletel, tako da je rabil operacijo, da so mu ga rešili. Moj najstnik pravi, da te hlače nosijo zato, da se erekcija ne vidiTega jaz nisem nikoli razumel. Kaj dogaja folku v glavi, da imajo gate pod kopalkami.
Zakaj pa potem "stari" nosijo?Kopalne hlače imajo mrežico in baje se je enemu lulči not zapletel, tako da je rabil operacijo, da so mu ga rešili. Moj najstnik pravi, da te hlače nosijo zato, da se erekcija ne vidi
Če erekcija je ali je ni se ne vidi.Zakaj pa potem "stari" nosijo?
hahaha umrlKopalne hlače imajo mrežico in baje se je enemu lulči not zapletel, tako da je rabil operacijo, da so mu ga rešili. Moj najstnik pravi, da te hlače nosijo zato, da se erekcija ne vidi