Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Včer sem dal 4 lokale skoz,da sem si lahko privoščil Gunnessa v centru ljubljane. Zdej pa ne vem, a so kake težave z uvoznikom, al sem imel samo tako srečo??
Uvoznik povzroča težave ja saj je samo eden za celotno slovenijo. Sem bil v gostilni ki imajo vedno točenega in so za st. patrick's day naročili 4 sode a dobili samo enega
Ni problem v drugem temnem pivu, ženi je okus zelo všeč temnega piva, kolikor poznam Guinness edini nima mehurčkov od temnih. Razen če je še katero drugo temno pivo brez CO2 oz. mehurčkov.
am, kako lahko temnega kozla pa temno lasko (temni lager) primerjate z guinnessom (stout)? cist drug pir in kompletno drugacnega okusa. Ce isces nekaj podobnega Guinnessu (Irish/dry stout) poglej za Murphys in beamish od veliko serijskih drugace pa poglej po craft pirih z oznako stout.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.