Jaz sem otrok NFS serije in je tole zame seveda poraz. Ker ravno nič nisem mel za počet, sem jo pač sprobal - moj prvi GTR, kolikor se spomnem. Sicer ji bom dal še nekaj priložnosti, ampak to ni igra za mene... Žal.
Verjamem sicer, da se da naštimat, da se vidi na stezo vsaj polovico ekrana, po defaultu pa je, kot da si v tanku, špegaš skozi malo lino. Vsak drug ovinek (najlažje proge) sem zletel s ceste. Ko si enkrat centimeter s ceste, pa lahko kvečjemu resetiraš, saj ti začne kronično odnašati zadek in vse kar počneš, so neskončne piruete...
Vsa čast tistim, ki to navdušeno igrajo (in jo obvladajo seveda). Saj razumem, da nekateri cenijo realizem. Ampak for fcuk's sake - tole je igrca - morala bi biti zabavna, ne pa živce parajoča. In ne glede na to kaj naredijo (pa to leti na vse simulacije), ene komponente realizma nikoli ne bodo mogli vpeljati - vpliv G-force na telo.
Take špile nisem igral že od F1GP2, v prejšnjem stoletju, tako da...
Pred končno oceno, bom še malo bolj podrobno pogledal grafiko - v prvo sem zalaufal vse na default in je kljub 8800GT zgledalo malo bolj kockasto kot pri F1GP2...