Pri takih igrah so časi izzidov bolj stvar pogodb založnika z Sonyjem in MSom kot pa časa, ki bi ga rabl za naredit PC verzijo.
Sicer pa sploh ne vem kaj vidite na GTA. Sej včasih sem ga tud jaz rad igral, ampak me je nekako minilo.
Zakaj so pri tem kao odprtem svetu, kjer se lahko furaš povsod še vedno omejen na točno določene misije, ki jih moraš naredit? Zakaj mi ne dajo možnosti, da sam izberem kaj bom počel? Bom poklicen morilc, drug dealer... al pa policaj... naj bo to moja odločitev. Ker GTA ni serija, ki bi imela kakšne posebno dobre zgodbe.
Naj mi dajo možnosti, da se sam odločim kateri fakciji se bom pridružil (gangi, mafija, itd... ) in naj vključijo kakšen resen reputation sistem. Pa zakaj se moram zarad kakšne zatežene misije 10x vozit čez mesto, da jo lahko ponovim?
Ne vem no... mislm, da sem prerastu take igre in zdaj bolj kot brainless killing pričakujem dobro igralnost in zgodbo... kar sta pa 2 stvari, ki jih GTA serija nikol ni imela.
Sicer izgleda, da bo GTA IV dost stvari izboljšal, ampak... bo pa to spet dumbed down igra za xbox publiko.