Citat:
Uporabnik masterr pravi:
V tujini delaš in delaš, ko nor, kar 6 dni po 10-12 ur, pri nas 5 dni in 8 ur, saj nekateri že ob 14-15 uri zapuščajo mesta, ko se vračajo iz delovnega mesta, nekateri delajo do 17.00 ure....Slovenija sploh ni tak slaba država, tu je kot Balkan-Evropa, nekaj po Balkansko nekaj po Evropsko.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pubec, kredit ni nič drugega kot varčevanje..s tem da si si prej privoščil in potem odplačuješ...tvoj problem, lahko pa tudi nimaš kredita pa varčujše in si zadevo kupiš potem po n letih.
tako gre lajf.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pubec, kredit ni nič drugega kot varčevanje..s tem da si si prej privoščil in potem odplačuješ...tvoj problem, lahko pa tudi nimaš kredita pa varčujše in si zadevo kupiš potem po n letih.
tako gre lajf.
In koliko obresti ti banka da? 0,1%. To je ravno toliko, da nihče ne more reči, da ne da nič.Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tako gre lajf.
kredit ni varčevanje. če vzameš kredit, plačuješ obresti za izposojeni znesek. če pa varčuješ, ti pa banka plačuje obrsti za naložen denar. in ja take majo bamnkirji najrajši![]()
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jasno pa to ne velja, če medtem, ko šparaš, živiš v hotelu Mama z 0 stroškov.![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
V tujini delaš in delaš, ko nor, kar 6 dni po 10-12 ur, pri nas 5 dni in 8 ur, saj nekateri že ob 14-15 uri zapuščajo mesta, ko se vračajo iz delovnega mesta, nekateri delajo do 17.00 ure....Slovenija sploh ni tak slaba država, tu je kot Balkan-Evropa, nekaj po Balkansko nekaj po Evropsko.
Pa kaj govoriš ti stari? Pa kaj pametuješ, če si bil 2x po pol ure v avtriji in enkrat v italiji za čas kosila? Ne pametuj, ker živiš v takem
nerazgledanem balončku, da bi ti solze na oke vdarle če bi videl kako primitivno razmišlanje imaš...
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Pa kaj govoriš ti stari? Pa kaj pametuješ, če si bil 2x po pol ure v avtriji in enkrat v italiji za čas kosila? Ne pametuj, ker živiš v takem
nerazgledanem balončku, da bi ti solze na oke vdarle če bi videl kako primitivno razmišlanje imaš...
![]()
Kdo več ve o tem ti lolek, ki dela samo malo čez mejo ali jaz, ko sem se posredno pogovarjal z ljudmi iz Avstralije, Amerike in Evrope, si ti že slišal za razne spletne pogovore.....ostali kar vrjamte res da boste zaslužil 3x več ampak boste garal ko nori.
Taki, ki takle zapuščajo Slovenijo brez izgovorov jim jaz nebi dal nikol več državljanstva Slovenije.![]()
Pejte že enkrat, potiihoma![]()
Slovenija ti boš vedno moja domovina v dobrem in slabem![]()
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ad1) krizo je povzročil negativni money flow u bistvu so se vrteli samo še papirčkiseveda je delna krivda na bankah, vendar se moramo zavedati da če ni kreditov ni napredka... [censored] ga.... ampak v slo banke niso bile tako radodarne kot v US&A (to ve vsak ki je jemal kredit...)
ad2) v Slo je kriza ker praktično ni več industrije razen spar mercator tuš ostalo je bolj kot ne zamrlo...
ad3) imaš lenuhe ki so jih polna usta kako bi delali, ko pa jim zrihtaš šlužbo pa 10000 izgovorov (poznam par primerov ki so me zavrnili ko sem jim po njihovem jambranju ponudil službo)
ad4) težava je pri delavcih, ki niso ravno najbolj brihtni, so pa navajeni delati vendar zaradi ekonomske situacije ravno ne morejo se voziti vsak dan 100km (konec koncev imajo na mesec 650€ plače..)
ni vse tako enostavno kot si tukaj gor na alterju določeni predstavljajo. je pa res da v tujini si tujec...
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
![]()
Kdo več ve o tem ti lolek, ki dela samo malo čez mejo ali jaz, ko sem se posredno pogovarjal z ljudmi iz Avstralije, Amerike in Evrope, si ti že slišal za razne spletne pogovore.....ostali kar vrjamte res da boste zaslužil 3x več ampak boste garal ko nori.
Taki, ki takle zapuščajo Slovenijo brez izgovorov jim jaz nebi dal nikol več državljanstva Slovenije.![]()
Pejte že enkrat, potiihoma![]()
Slovenija ti boš vedno moja domovina v dobrem in slabem![]()