Kdo pa misliš da dolgove odpačuje?
Dolg se odpačuje direktno iz pročaunske postavke. Ti se pa lahko vprašaš, zakaj imaš visok DDV, trošarine, cesne dajatve, davek na obremenitev okolja........
Praktično lupijo tako, da ne vedo kaj bi se še spovnl. Davek na deževnico?
Problem je samo ta, da komunajzarske vlade pufajo tako močno, da praktično odplačujejo samo obresti in malo glavnice, ter stalno reprogramirajo pufe...
ps pa še podatek, mi četudi dobimo ugodnejši puf v tujini starega ne moremo kar tako poplačati, ker so varovalke. To vprašanje je že finančni minister odgovoru eni poslušalki na radiu...
Skratka začaran krog. Mi dosti od Grkov tudi nismo boljši, saj nam poleg staranja prebivalstva nikakor ne znamo zajezit odhodke iz JU. Komunajzerski veljaki pač izkoriščajo volilno bazo do Grškega scenarija, potem je to to. Z javnim finacam je treba znati delat, vendar je to v komunajzerskih državah nemogoče. Saj imajo politiki vsa potomstva notr in še v državnolastniški srebrnini..
Ter še kup povezanih podjetij.
Seveda bodo rodovi, še kasarili, z penzijskim pragom na povprečni mortaliteti, ter enormin davkom na premoženje. Obdavčili bodo in polastnili bodo še osnovne dobrine in bo stvar zaključili...
Ampak kot praviš to je samo igra....... Probaj se to igro it v banki... pa poročej.
Virtualno pač....
Če sem pa zloben, pa itak ta tvoja teorija drži pri Šipcih, celo grejo v pozitivo oni ne čutijo nič, stoka dobi vse...