ksz
Torej izkop (v klanec) narejen, narest sm hotu kot je bilo receno 6 kock zaradi 6ih stebrov, a je na zgornji strani izkopa vec skal in manjsih in vecjih a tolk mocnih da je kr dobr uniceval lopato od bagra pa jih ni spravil ven oz premaknil, pikerja je pa ze pospravil tako da mislim da bi morala ta podlaga zadostovati namesto kock, na spodnji strani bomo pa naredili 3 kocke ker je pa lepsa zemlja in manj skal(sem pa tja kaksna vecja), torej ker je od pikanja ostalo dosti zdrobljenega materiala (kosi cca 10cm velikosti) sem rekel da naj ga na tistih 50cm globine kar ene do 20cm razporedi okol in povozi parkrat, tako da predvidevam da sedaj ostane kaksne 10cm za soder, potem pa ze 15cm plata. Bo to vredu? Tocne slike se pridejo ker sem moral predcasno iz parcele in cistega finisa se nisem videl.
4 palice na steber se zapicijo kej v zemljo al kako, potem se jih zveze z 3 sllemeni(to so kockasti okvirji ne?) in cez celotno plato da dve mrezi. Te 4 palce na steber se povezejo z mrezo, prsvasajo al kaj, mora biti trden stik ali samo toliko da ga baton ko se vliva ne premakne?
Zdej okrog plate bom naredu nek lesen okvir tko da bo vaservaga, nevem pa ce je to potrebno v kockah tudi naredit ali je to samo toliko zascite da se pri vlivanju ne krusi zemlja in ne mesa z betonom? Tudi za solanje plate me zanima potem ko se ven potegne dile ko s e posusi je to treba kaksno izolirko dat ali kako zascitit, narest kaksno mini dranazo za vodo da ne tece pod temelje, kajti placa imam povsod vsak 10cm za kej takega izvajat?
Plato bi na koncu lahko premazal stistim epoksijem ki se je omenjal pri rihtanju garaz da se ga sam premaze pa da je pocen, tolk da je mal zasciten mislim.
Kaksen beton rabim, na spletnih straneh betonaren je malo morje mark in granulacij, rabil ga bom pa 7.5kubikov, torej 8 in to kr nanese, na roke mesat tako kolicino je pa tudi vrjetno brezveze, kljubtemu da imamo vecji mesalec ki naredi 2.4 sajtrge? Majstr za skarpo nam je rekel marko 133 sam ta beton je samo ena verzijo potem je pa se 50 manjsih, kot bi bil edini te marke, tudi kaksna granulacija peska 8,16 ali 32 kot nekateri oglasujejo svoj beton?
Crpni beton 133 C 30/37,XC1;CI0,2; Dmax31,5;S3;PV-II m3 68,44 € 82,13 €
medtem ko je v akciji
Crpni, najmanjsa absorbcija vode 121 C 25/30,XC2,S3,Dmax31,5 m3 45,00 € 54,00 €
AKCIJSKI CENE se nanašajo na količine betonskih mešanic nad 5m3 in z našo dostavo.
Akcijske cene veljajo le pri takojšnjem plačilu.
Cena dostave do Ljubljane - 11€/m3.
Cena dostave do Trbovelj - 12€/m3.