Jao jao mlada družinica on 34 ona 30 mala 3 let deduje dedišično po enmu stricu za katerega sploh ni vedela, da ga ima veliko € in se odločita narediti brlogc ne velikega tam do 200 kvadratov, ker do sedaj sta živela v 2 in pol sobnem stanovanju fužinah... no gradnja je skoraj misija nemogoče papirji tam papirji ke
Zdaj sta najela stanovanje za tisti čas
dokler ne uredita papirjev.
In koliko časa ste vi urejali vse papirje za gradnjo?
Pri nas vem, da je stari ata rekel na tle maš zemljo pa gradi in to 14 dni preden bi ne vem kaj že popadlo in mi smo hišo do prve plate skoraj delali na črno.
A je res tako težko zbrat te papirje al kako.
Za mojo vem, da ko je delala svojo hiško na Švedskem je prišla na urad z načrti un je pogledal povedal rabiš to in to je šla tja... v 3 dneh je imela vse papirje urejene bi jih imela že v 2 dneh samo vmes je bila sobota in nedelja
paq še 20% je primaknila država zraven pa 70% elektro (imajo do 2010 30% popust pri odkupu elektrike iz bajte)
Zdaj sta najela stanovanje za tisti čas
In koliko časa ste vi urejali vse papirje za gradnjo?
Pri nas vem, da je stari ata rekel na tle maš zemljo pa gradi in to 14 dni preden bi ne vem kaj že popadlo in mi smo hišo do prve plate skoraj delali na črno.
A je res tako težko zbrat te papirje al kako.
Za mojo vem, da ko je delala svojo hiško na Švedskem je prišla na urad z načrti un je pogledal povedal rabiš to in to je šla tja... v 3 dneh je imela vse papirje urejene bi jih imela že v 2 dneh samo vmes je bila sobota in nedelja