Po 10.ih letih lahko samo pohvalimRecimo Weber ima silikon-silikat, ki jo priporočajo.
Meni so izvajalci rekli, da silikonskega na hiše brez napuščev, silikatnega pa na hiše z napuščem. Zaradi dežja.Baumit ima podobnega. Mene pa zanima nekaj drugega, izbrati moram zaključni sloj. Kaj priporočate; silikatni ali silikonski?
V Baumitovem opisu ne vidim nekih razlik, le da je silikatni primeren za obnove (to je verjetno mišljeno brez izolacije?). Oba, tako silikonski kot silikatni naj bi bila oba paropropustna ter vodoodbojna... Torej kakšna je pravzaprav razlika?
Kako izbrati ustrezen zaključni sloj za fasado | Baumit.si
Kako izbrati ustrezen zaključni sloj?baumit.si
Ja, kolikor je pač potrebno. Lahko pa narediš "po propisih" za 25€/kos --> NosilecSe pravi leseni "klocen" debeline 17 cm
Tole pa fajn izgleda...Ja, kolikor je pač potrebno. Lahko pa narediš "po propisih" za 25€/kos --> Nosilec
Meni je fasader rekel, da naj ne kompliciram in ker enostavno nisem imel časa se s tem ukvarjati, nisem .Imam vprašanje, kakšno rešitev ste uporabili za zunanje vtičnice, ko se je naredila nova fasada na staro hišo.
Namreč obstoječe vtičnici na hiši bi ohranil, vendar varijanta z Fisher fasadnimi vložki mi ne diši, ker se z pogostim vklapljanjem in izkljapljanjem na dolgi rok verjetno ne bi dobro obneslo, tako da bi pod fasado privil nekakšne konzole, na katere bi potem namontiral zunanje vtičnice.Ali mogoče obstaja tudi že kakšna serijska rešitev, da ne bom tople vode odkrival