GOSTILNA PEC - SELNICA

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a vseeno precej bolje kot na Terasi..za rožmarin zdaj zadnjih podatkov ne vem

na kosilo še lahko greš v Restavracijo Betnava, dnevno kosilo za vikende je 13,9 € se mi zdi in povsem na nivoju.(predjed, juha, glavna jed in sladica)- lepo aranžirano in okusno.

terasa je smeh ja...8 € za solato...no saj lokacija ni slaba...samo...bom raje drugam hodo na kosilo :D
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hahaha...ma jaz se tudi ne naziram rad, samo po rozmarinu-florjanu definitvno pade se đabiri brez problemov pa nisem neki velikan...florjan pa rozmarin sta pa tu tu nekje...florajn je po mojem boljsi...ampak nima veze...v mariboru je tak gnilo vse z gostilnami...zato pa znajo avstrici presenetit pa se blizu je
 

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Pred časom je en kuhar rekel: "Če greš jest k Pecu, si nikakor ne smeš naročit mesnih kanelonov ali kaj podobnega z mletim mesom."

Ravno zaradi nasprotovanja tovrstnemu početju bi naj izgubil službo...
 

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Meni tudi ustrezajo manjše porcije (ni tistega občutka prenažrtosti) ampak na poti domov še pač presekam s kakšnim Ðabirijem
smile-1.gif

Ðabiri Zaim je pa itak zakon, totemu bi mogli dat nobelovo nagrado
aplauz.gif


Pec je pa tudi ena izmet taboljših gostiln, pa tudi cene niso veliko višje kot drugje
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ni ga čez štajerc - dunajc pa zeleni pir, haha.

haha ja samo zeleni pir more bit samo en al pa dva, drugace se tri dni ves kaj si pil...taki glavobol :D...no saj to mas tud ce njihovega navadnega pijes
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Pec je kar se mene tiče že vsa leta odličen. Res pa je da bi jaz za 6 ljudi naprej rezerviral in jim približno povedal kaj boste jedli. Torej ali bo kaki slow food ali pa za vsakega posebej. Pa mogoče kake smernice v smislu kaj ima družba rada in kaj ne. Da vam ne prinese rib potem pa ugotovi, da jih 3 ne jedo. Postrežba je pri njih vedno vrhunska, natakarji poznajo vina in jih tudi odlično in pravilno kombinirajo s hrano. Kuhar pa zna velikokrat presenetit z lepim "dizajnom" hrane, ki ti jo postrežejo v kozarcu, krožniku, skodeli,....
Tako, da pri njih ne moreš zgrešit. Se ti pa lahko hitro zgodi, da se cena ne bo ustavila pri 30 EUR na glavo.
Florijan je pa v centru mesta, sam še tam nisem jedel. Pravijo da ima dobro hrano. Meni ne sede toliko lokal ....
Dobra izbira če imate ribe je še restavracija Novi svet. Pripravljajo odlične ribe, cenovno pa so tudi bolj v zgornjem rangu. Je pa najboljša ura za kosilo pri njih okrog 3 oz. bolj proti 4 uri popoldan. Takrat so gostje, ki so prišli na kosilo že odšli, večerje še niso na vrsti. Boste praktično sami v gostilni, kar se zelo pozna na okusu ribe in ostalega. Ygleda, da ima takrat kuhar več časa...
 

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
Sajkek, kako se ti pa dopadejo kosila nedeljska v restavraciji Betnava??

Oz.. mnenja drugih?
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
za 13,90 al koliko je že, je povsem solidno in dobro. Se pa pozna, da je očitno kar kriza, ker dela samo en kelnar itd, ampak je dovolj spreten, da vse hitro postreže. Vsaj tako je bilo pred tedni.