Gostilna Išče Šefa

I

Izbrisan uporabnik #488

Gostilna kot je, je primerna samo za dunajske zrezek, kdo pa bo v Medvode hodil na "večerje".

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
A 5 let mora bit not?

No, kokr sem bral mal komentarje se pa baje na glavnih jedeh Rok ni najbolje izkazal.... Tko da... Ne vem, men se ne zdi to ok, da se sredi nečesa sprdneš in se spokaš ven, glede na to, da se gre za show in približno veš kaj te čaka.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tako je, gostilna brez renomeja na periferiji, z nekimi vajenci, kjer stane meni (predjed, glavna, sladica) 40€/os brez pijače = NO GO.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.704
774
113
Od vseh predstavljenih je tam žal samo Bine tisti, ki bi bil sposoben voditi to gostilno tudi v bodoče. Jani je skakač, on se zagrebe in hitro upade, pade, tekač na kratke proge sposoben je samo otroke na okrog puncam štancat in skakati z cveta na cvet, ker vem, kje je delal in poznam njegove bivše sodelavce se eni prav smejejo, ko se je z Tejo golobčkal, kaj pa misli ona, ko bo zunaj, če bo 60 dni njen, bo to verjetno že kar uspeh........... skratka, sam ne vidim tam nikogar, ki bi bil sposoben, kaj narediti iz te gostilne, morda par njih skupaj u partnerstvu, poleg tega se mi zdi, da tak tip gostilne lahko tam uspešno posljuje le kake pol leta, tudi če bi jo Bine vodil, ker to je vaško okolje, na okoli je pa precej dobrih domačih gostiln in nekaj malega tudi malo bolj finih , tako, da bom spremljal projekt ..........................

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tako je, gostilna brez renomeja na periferiji, z nekimi vajenci, kjer stane meni (predjed, glavna, sladica) 40€/os brez pijače = NO GO.
40EUR ? Se hecaš? Na osebo??

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Rok je nad situacijo. To je dejstvo. In prav ima, da je rekel buzz off velikemu bratu.

Upam, da ne dobi plačano niti centa za vse te tedne, ko je bil notri... Še penale bi mu dal, ker znanje je treba plačat. Nekdo drug bi bil mogoče veliko bolj vesel tega znanja in bi rade volje ždel tam 5 let....

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
A ti še pred nastopom službe v neki firmi veš kdo so, kaj ti nudijo, pogoji, vizija ipd.?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pardon cca. 40€ s pijačo. So bili znanci not, 8kom, 360€ so plačali(z dvema buteljkama Pullus-a) . Brez preseravanja, nič posebnega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče bi še laufalo kakšen mesec po koncu oddaje.

Samo kdo bo pokril vse stroške, strežbo, pomočnike, plačal prispevke itd...

Na koncu se lahko samo še v rit brcne.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Ne vem ali imajo kakšne pogoje glede predčasnega odhoda. Lahko, da ne bo dobil plačano ali kaj podobnega. Nimam pojma.
Marsikdo od teh, ki so notri, bi rade volje ždel tam 5 let. Kaj pa bi imel ti kot gost od tega? Ker vsi ostali so (trenutno) slabši kuharji od Roka. Rok je nategnil vse. Še tiste, ki imajo rezervacijo
evil.gif
Čez pet let bo bolje it na kosilo v Rokovo oštarijo kot v to Gostilno, ki bo najverjetneje po petih letih iskala novega šefa ali najemnika.
Ker so mi ti šovi vrhunec patetike tistih, ki jih tako zagreto spremljajo, se mi zdijo takšni absolutni odkloni od pričakovanega "proplus scenarija" naravnost fantastični
grin1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A ti še pred nastopom službe v neki firmi veš kdo so, kaj ti nudijo, pogoji, vizija ipd.?

Ne mešaj tega. Točno sme vedel, da bo nekdo to vpletel. To je show in točno približno veš, kaj te čaka, saj ni prvi show takega kova. Če se mu ne ljubi več, naj začne delat pizdarije, da ga bo folk zasovražil in bo šel ven....

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pardon cca. 40€ s pijačo. So bili znanci not, 8kom, 360€ so plačali(z dvema buteljkama Pullus-a) . Brez preseravanja, nič posebnega.

Drago! Za ta denar rajši jem cel teden pico
smile-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.580
944
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
wtf?

Jani je nazaj?

Spet so nategnili folk.
10.gif

Kdo je koga nategnu? Folk je sam sebe nategnu. Če je človk mal manj kot na kolenih prosu za to, da bi šel domov - ne folk je butast in na veliko glasuje zanj.