Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem si malo prebral o tem šefu in je dejansko 2009 komaj diplomiral, res pa je da naj bi vzel hipoteko in kredit da si je plačal šolo v Parizu, kjer je končal kot eden izmed najboljših. Marsikateri mojster ga hvali zaradi načina kuhinje ki ga uvaja v ta reality show, takda zgleda da le ni kr nekdo ....
Sem se pred kratkim z eno znanko pogovarjal, ki se že celo življenje vrti v gostilniških krogih in pravi, da to, da dobiš gostilno ni nagrada ampak kazen.
Ja, za Slovence, ki se jim ne da delati. Vsi bi se samo nekje zaposlili in imeli (ob sicer morda tudi težkem delu) vsak mesec dobro plačo... Odgovornosti bi se pa vsi izogibali.
Če mene vprašaš tudi menim da tu ne bo zaslužka. Bo le licenčna gostilna,franšiza,dobiček bodo pa pobirali POP, pa Binči, pa še kdo , ko bo pa zguba bo pa le to nosil "najemnik". Verjemite ko se bodo ugasnile kamere bo oštarija prazna.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.