visek_izobrazbe
Guru
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Nevem točno iz glave koliko so široki. Bolj logično je, da bi se odpiral proti steni, vendar je vprašanje, če se bo lahko odprl za 90 stopinj. Proti levi, pa se mi zdi odpiranje nenaravno za desničarje.
Se mi pa tak samsung dopade, čeglih bi raje imel gorenje.
tkole k globini frižiderja prištej še cm, ki so potrebni/zahtevani koliko mora minimalno biti hladilnik oddaljen od stene...ponavadi je to ene 3-5 cm. Se pravi da bo celokupna šitrina vsaj 75,76 cm. če je globina kuhinsjega elementa 70 cm, bo hladilnik vsaj 6 cm ven štrle, kar ti omogoča odpiranje vrat z a90 in več stopnj. Pravzaprav bi jaz takole naredil. Širino vrat in 1,2 cm širine hladuilnika bi mel bolj ven kt je šrirok element. Tako ne boš mel težav z oddaljenostjo hladilnik aod zadnje stene, vrata pa boš lahko v celoti odprl. odprl jih boš komot za 90 in več stopinj. Malce grbo zn abiti za videt, do uporabnika p aprecej prijazno. POzanimaj se še, ali ima hladilnik priklop na mrzlo vodo, ali ima lastne tank/rezervoar ki ga polniš. Predsvem zato da potegneš cev za vodo.
Tko da pusti ga naj bo za globin o vrat + 2dodatna cm bolj vn kt je širok kuhinjkski element, pa bo