gorenje - kje najugodneje

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Kdo pa še kupuje gorenje-resno
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
meglie al kaj je že ona top shit firma, jo tudi v tem forumu veliko ljudi hvali.

Lonck

Pripravnik
13. okt 2007
131
10
18
da razširim vprašanje.

Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z ASKO belo tehniko.

se aparate sploh da kupiti pri nas? na Gorenjevi spl.strani jih sploh ni

Citat:
Uporabnik shift pravi:
v avstriji,pri nas gorenje kar se gelde cen še vedno sodi v višji rang

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Ko sem nekoč bral gorenjeve slovenske garancijske pogoje, je v njih jasno pisalo, da garancija velja v državi prodaje. Torej?!
Poleg tega sem bral da v tujini Gorenje ne ponuja kar bianco 5 letno garancijo.

meglio me je pa nasmejal. Kar nekaj ga porabiš za čiščenje pečice če nimaš pirolitične

Sem bil dolgo patriot, pa imam sedaj samo hladilnik njihov

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Ali se kupuje Gorenje zaradi kvalitetne izdelave ali dolge garancije? Če je prvo, potem garancije sploh ne rabim, če pa je drugo potem pa raje izberem proizvajalca, kateri mi zagotavlja prvo.

Citat:
Uporabnik Lonck pravi:
da razširim vprašanje.

Citat:
Uporabnik shift pravi:

ASKO dobiš na hrvaškem asko.hr, pr nas bo čez kaok leto...problme zna bit servis, ker pri nas te firme zaenkrat še ni.

Poglej še Gorenje+, ker ene reči +so prizveden es strani aska za to blagovno znamko, ne pa vse

kar se garancije tiče, velja tudi č ej ekupljen drugje. poglej edin garancijsko dobo...recmo na Madžarskem ima Gorenje samo 3 letno garancijo, oz 4 ker eno leto kao šenkajo, pr nas ma pa 5. take reči pazi. Drgač ga pa domači serviserji glih tko poštimajo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Pri gosp. aparatih nima smisla šparat, teh.."tavečjih", hladilnik, pečica, kuhalna plošča, pomivalni... ker se ne splača.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Gorenju je v zadnjih 10 letih kvalitet zelo padla, vsaj po mojih izkušnjah...
Pralni stroj WA63121 - obupno tresenje pri ožemanju, pol leta po izteku garancije crknil grelec, en stroj so nam menjali z novim (grelec crknil na menjanem) in kmalu spet težave s tresenjem in tudi kleme je vrglo iz motorja na prvem... Pred novim letom po okvari grelca menjan z Boschem (pri 1400 obratih nobenega tresenja kot je bilo pri Gorenju)
Hladilnik - servis menjal 3 ali 4 elektronike v garanciji
Napa kupljena 2 meseca nazaj - nista minila 2 tedna, ko je crknilo stikalo za največjo hitrost...

V Gorenju jim polagam na srce: Dajte malo poostrit kontrolo izdelkov in pazit na kvaliteto, sicer boste hitro zaprli vse skupaj, ker se boste strankam zamerili ! Nam ste se že...

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Lonck pravi:
da razširim vprašanje.

Citat:
Uporabnik shift pravi:

ASKO dobiš na hrvaškem asko.hr, pr nas bo čez kaok leto...problme zna bit servis, ker pri nas te firme zaenkrat še ni.

Poglej še Gorenje+, ker ene reči +so prizveden es strani aska za to blagovno znamko, ne pa vse

kar se garancije tiče, velja tudi č ej ekupljen drugje. poglej edin garancijsko dobo...recmo na Madžarskem ima Gorenje samo 3 letno garancijo, oz 4 ker eno leto kao šenkajo, pr nas ma pa 5. take reči pazi. Drgač ga pa domači serviserji glih tko poštimajo
Gorenje + ima določene asko modele in nekateri so tudi bili do nedavnega narejeni na Švedskem. Gorenje je kupil furmo Asko in čez čas zaprl obrat na Švedskem. Naj bi pa to bila bolj prestižna znamka.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Gorenju je v zadnjih 10 letih kvalitet zelo padla, vsaj po mojih izkušnjah...
Pralni stroj WA63121 - obupno tresenje pri ožemanju, pol leta po izteku garancije crknil grelec, en stroj so nam menjali z novim (grelec crknil na menjanem) in kmalu spet težave s tresenjem in tudi kleme je vrglo iz motorja na prvem... Pred novim letom po okvari grelca menjan z Boschem (pri 1400 obratih nobenega tresenja kot je bilo pri Gorenju)
Hladilnik - servis menjal 3 ali 4 elektronike v garanciji
Napa kupljena 2 meseca nazaj - nista minila 2 tedna, ko je crknilo stikalo za največjo hitrost...

V Gorenju jim polagam na srce: Dajte malo poostrit kontrolo izdelkov in pazit na kvaliteto, sicer boste hitro zaprli vse skupaj, ker se boste strankam zamerili ! Nam ste se že...

Nebo šlo, šparat kjerkoli se da. Cent je cent. Pač slovenska miselnost :p