Google WiFi Scan

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Upam da bojo vsaj objavl statistiko, kolk % jih ima v Sloveniji odklenjen wifi :p

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Google ze nekaj casa mapira wifije. Pa ne samo s street view avtomobili ampak vsako mobilno napravo, kjer tecejo njihovi programi.

Primer: pozenes google maps, vkljucis GPS in wifi in lepo pogleda katera omrezja so vidna, lokacijo ima itak preko GPSa in vse skupaj poslje googlu da pomapira.

Ce recimo pri meni uporabis google maps brez GPSa in z wifijem, ti pokaze lokacijo na 10m natancno.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.exe

Tole si naloži na računalnik...pa ti pridem v tvoj računalnik
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jao suzica, teamviewer je osnova oddaljenega dostopa že kar nekaj let, kontrolirali pa smo računalnike na daljavo že dolgo pred teamviewerjem.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
itak...al pa splashtop na telefonu...sam zgleda da ni več zastonj aplikacije...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jao suzica, teamviewer je osnova oddaljenega dostopa že kar nekaj let, kontrolirali pa smo računalnike na daljavo že dolgo pred teamviewerjem.

Bemti, kak se je že imenoval oni program za vdiranje v času Win 95? Ni bil Black.... nekaj?

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Še en starejši, se spomnim kak smo si na skrivaj presnemavali program, kot da je takrat sploh kdo vedel za kaj se gre, še organom ni bilo nič jasno o tem
grin1.gif

Sem tudi jaz imel probleme zaradi tega, ampak s svojim ISPjem, ne policijo
frown-1.gif

Takrat še v osnovni šoli sem bil cel presran, ko so klicali. Danes bi se pa malo drugače pogovorili ker so si malo preveč dovolili.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
tvoj ISP te je klical, ker si imel okužen računalnik, pa si je po tvojem mnenju malo preveč dovolil?

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Citat:
Uporabnik sass pravi:
tvoj ISP te je klical, ker si imel okužen računalnik, pa si je po tvojem mnenju malo preveč dovolil?

Ne, preveč si je dovolil ker je njihov admin šel prebirat mojo pošto v njihovem nabiralniku, da je lahko presodil, ali je šlo za namerno storjeno zlonamerno dejanje.

Kako točno je on to lahko presodil s prebiranjem moje pošte mi ni jasno.

Niti mi ni jasno, kako se mu je zdelo sprejemljivo, da zaradi tega ker je z mojega IP naslova prišlo 10 (deset, ne tisoč ali pa miljon) emailov z pofejkanim FROM poljem, kar brskati po mojih mailih.

Se ti sedaj, ko imaš več informacij, še vedno zdi, da si niso preveč dovolili?