Čist tako, koliko ti zdrži baterija na n4? Več kot 1 dan ob malo bolj veliki uporabi pri meni ne gre. Če "šparaš" 2 dni bp. Nimam pa original roma.
N5 130g še vedno je težek, v primerjavi z S4 note3, zadnjič sem držal note 3, in je proti n4 lahek kot peresce
Meni osebno je ql da je telefon težji, vsaj veš da nekaj držiš, samo tudi če bi bil malo lažji ne bi škodovalo.
Google že nekaj časa razmišlja o tem kaj storiti. Dvomim da bo launcher pomagal. Najboljše bi bilo pač Samsung krap za višjo ceno kot če vzameš pure android telefon. Nekaj v tem stilu. Bi pač imel S4 (by google) in pač "navadni" S4 naprimer. Nekaj morajo narediti.
Še offtopic glede note3: note 3, super telefon, sede v roko, odličen ekran vse no ko sem se poskusil malo igrati, imenik, smsi, prvič traja, drugič tretjič že odpre takoj, očitno ka je vse v ramu. No potem sem cca. 10x kliknil iz zaprl, sms, klici, sms, klici, to telefon je iz 3gb rama, OS 4.3 zabilo za več kot 10s, res sem se bal da sem lastniku kaj "zjebal"
in bil sem zelo presenečen. hitro sem mu vrnil telefon. Na N4 lahko to delaš cel ljubi dan in ga pač ne bo zabilo nikoli. Imel bi note 3 TAKOJ, resnično takoj, kljub velikosti, 2 mi ni sedla, ampak ne iz STOCK SAMSUNG romom.