Gofla

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Veretno ni več treba posebej predstavljati Mobitelove Gofle:
http://www.itak.si

Novo pa je to, da lahko zdaj svoje prispevke dodajo tudi uporabniki in so potem na voljo na spletu. Na voljo je tudi seznam mest, kjer se bodo nahajale promocijske ekipe, predvsem v okolici šol in fakultet.

Pišem pa zato, ker bosta med sodelujočimi (ki jih ujamejo promocijske ekipe in tistimi ki sami pošljejo posnetke) izžrebani tudi 2 vstopnici za ogled MTV European Music Awards:
http://itak.si/?category=29&language=1

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
Krasna akcija, končno enkrat nekateri izmed nas, ki preveč gofljamo, ne bomo več imeli slabe vesti
wink-1.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
Ja, valda, pomoje ne morjo kr vsem ponudt po en cent, k bi bankrotiral. Sam zanimiv, dfa so lih populaciji, k največ čveka, ponudil 1 cent. Men iber prov pride
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Nagrada ni samo ena:
http://itak.si/?urlName=Nagrade

1. 2 x glavna nagrada: obisk MTV European Music Awards v Liverpoolu za 2 osebi
2. 5 x prenosniki Asus Eee PC
3. 10 x Mobilni aparati Samsung L700

In vsak ki čveka ob pomoči promotork dobi nekaj.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
wow... pišuka, gr8 nagrade majo. bi pa raj vzela laptop kot mtv awards. Pa saj dve minutki čvekat o kar nečem tut ne bi smelo bit tko težko. če ne drugega, se spomniš na kakega bivšega pa začneš govort, kaj vse te je motilo. na primer.
smile-1.gif

nekje sem prebrala, da talajo tudi mobitelčke, a to tud, če samo čvekaš?

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Ni čist lahko, ni pa prou lahko. Sem probala, držte figice! Sicer pa imate čas samo še do jutri - sem ravnokar opazila! Sicer pa bodo jutri promotorke v stari lj in v kopru - če je komu na poti!
smile-1.gif
)

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Ja midve s prijateljico sva jih ravno ujeli v Kopru, je bilo prav zabavno. Sva se blazno nasmejali.

Upava, pa na kakšno fajn nagrado.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Ja, pomoje se jim res splača ponavljat tole akcijo, čeprav bo težko kar ponoviti, ker je bila privlačna tudi izvirnost ideje. Bodo pa kaj novega pogruntali.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Ja, pomoje se jim res splača ponavljat tole akcijo, čeprav bo težko kar ponoviti, ker je bila privlačna tudi izvirnost ideje. Bodo pa kaj novega pogruntali.

Meni je bila ta akcija tudi všeč, se spomnim kako sva se s prijateljico zabavali pri snemanju. Na žalost nisva zadeli ničesar
frown-1.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
mogoč res, čeprav ne bodo mogl z enako akcijo ven. sam sej majo itak vedno kake odbite ideje, bodo že kej zgruntal. men je bla najbl všeč ta stand up ideja (k goflanje kr nekoga vseen ni tok zlo zanimivo ane
wink-1.gif
). pa nagrade so ble res hude. no bomo vidl, če bodo spet kej novga ven dal...če ne prej, pred božičem ziher.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Ne valjda ne bodo mogli uporabiti enake akcije. Zihr se bodo kakšne fajn druge spomnili, ki bo enako zabavna in zanimiva.