Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
vsem, ki ne veste, kaj je narava, divje živali, odsvetujem komentiranje..posebej otrokom, ki ne vejo, kaj pomeni biti lovec
Glede na to, da si odgovarjal meni, naj ti povem, da živim zelo blizu lovskega doma, zato imam precej vpogleda, kako v tej lovski družini potekajo stvari. 4-5 posameznikov je res pridnih in prizadevnih. Celo leto lepo skrbijo za objekt, urejajo okolico, opravljajo vzdrževalna dela,... in ker večkrat kaj potrebujejo, smo si že na "ti". Pozimi krmijo živali in tudi sam sem parkrat pomagal nositi žeklje s koruzo do krmilnic, ki so od doline oddaljene kake pol ure hoda.
Ostali pa so pijanski vsevedi, ki parkrat na leto pridejo na jago in pametujejo, kaj vse bi bilo treba narediti, sami pa niti ne mrdnejo s kurcem. Pa glede na to, da sem jih parkrat srečal med temi jagami, bi jim dal pihat in pobral orožne liste. Ni to samo jutranji šnopček pred odhodom, ampak so nekateri posamezniki res tako pijani, da se kar opotekajo. Seveda se po jagi vsi po vrsti vsedejo v avte in se veselo odpeljejo, smo pa jim tudi že pomagali, da so avte iz jarkov spravili nazaj na cesto.
Upram, da ti ne spadaš v to drugo skupino, ampak pri meni lovci (večina njih) niso zapisani v dobri luči.