Gledam tale "dotik Polzele" pa mi nikakor ni jasno

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
kaj hudiča so hoteli povedati?

https://www.youtube.com/watch?v=dhLGmAATOOo#t=41 Na fb namreč pozivajo k ogledu filma z nagovorom, da se vidi delček vpogleda v izdelavo nogavic. Izdelave ne vidim, vidim pa prazno proizvodnjo linijo in eno babo v rdečem rekelcu, ki se sprehaja po predvidevam da proizvodnji.

confused-1.gif

Morda sem naletel na kako staro zadevo, samo toliko kot je stara ta fabrika, je očitno tudi njihova marketinška miselnost.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Res je prikaz 'proizvodnje' popolnoma mimo.
Morda je razlog v zasebnosti?
In možnih intervencijah kakšnih pooblaščenk zaradi obrazov?
Lahko da delavke in delavci niso dali soglasja?
Ali pa je soglasje za snemanje 'žive' proizvodnje odrekel kdo drug?

Ugibam.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a se hecata???

v prvih 37 sek kolikor sem pogledal video, je ene parkrat prikazana linija, šivanje itn...????

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
To je res, vendar si verjetno tudi ti opazil, da 'nastopajo' le štiri 'delavke' in možak, ki je videti skladiščnik. Lahko da sem enega ali dva spregledal, vendar če je to proizvodnja...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... jest ne vem kaj bi ti rad videl... celo proizvodno halo? za take namene je dan odprtih vrat, al pa na discoveriju maš how its made...

sej ti piše DELČEK - zame je čist dovolj kar sem videl. Pač delavke k delajo to z dušo, oz. se trudijo, nadzorni, kateri stalno preverja kvaliteto, posvetuje se s "strokovnjakom" o izbiri materiala... jest ne vem kaj več rabi oglas za štumfe?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Recimo da tebi zadostuje, pogled na štiri igralke (morda celo delavke) v skoraj popolnoma praznih prostorih, meni pa zadeva deluje vse preveč umetna, da bi pokazala proizvodnjo, kjer je zaposlenih 350 delavk in naredijo 18M parov nogavic.
Že kratek izsek resnične proizvodnje bi to reklamo postavil na višji nivo.
Podoben primer so fotografije lokalov brez gostov, vendar z lepo urejenimi mizami. Klasična napaka, ki si je oglaševalec ne sme privoščiti, ker asociira na možnost, da gostov v lokalu nikoli ni.

Morda sem glede te reklame v zmoti, vendar je moje mnenje pač takšno, kakršno je - zadeva je 'mimo'.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hoteli so ti povedat, da si Marsovc in ne razumeš Venerijank oz. njihove filozofije sporočanja. Tako približno, kot tudi jaz ne ...

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
se precej strinjam. Opažam, da imajo tri fb profile. Kateri je sedaj pravi in zakaj hudiča bi podjetje imelo 3 fb profile od tega enega celo kot oseba in ne kot podjetje? Še večji hudič je, da managerirajo in urejajo vse tri. Zdej logični zaključek je, da se z korporacijskim marketingom ukvarjajo sami in pač delajo po svojih najboljših močeh (jim je malo odpuščeno, sploh če pogledam njihov image trgovin). Če pa imajo za to agencijo, je pa tole šalabajzerstvo na kvadrat. Sploh ker pozivajo svoje že aktivne uporabnike, da dobijo nagrado, če lajkajo profil (kot da ga že nebi). Mogoče so pozabili dodati tudi kako "deli" navodilo.

Kar se pa samega predstavitvenega filma tiče, so pa uspeli v dveh minutah ponazoriti 4 dotike.

Spletna stran je tudi genialna. Ne duha ne sluha o kaki enotnosti cgp. Kar vsega po malem. V anketi me sprašujejo, če mi je zdajšnja stran bolj všeč kot prejšnja. Le kako naj vem, kakšna je bila prejšnja? Verjetno še bolj grozna kot ta.

V bistvu me bolj zanima, ali ne bi bilo bolj smotrno najeti kakih strokovnjakov, da jim uredijo nek cgp in vse kar sodi zraven, ker rdeče niti ni. Različni logotipi, youtube kanal, ki to ni, trije profili na fb-ju.... v bistvu je greh, da taka podjetja propadajo tudi zaradi tovrstnih komunikacijskih spodrsljajev. Moja ne zavije v njihovo trgovino prav zaradi imagea (kot da se jim je 20 let nazaj čas ustavil), če pa že greva v Novo mesto, je pa tam v "pri sosedu" ultra fensi šmensi trgovina, pa artiklov ni na zalogi, kadar pride po nakupih.

Pa tako malo je potrebno, da se pogleda kako komunicira konkurenca in mogoče dobi kakšno dobro idejo.