Gimnazija Novo mesto in Robert Šupe

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Poznate tega odpulenca
cheer.gif

Moj razrednik za štiri leta
cheer.gif
Tip je bil čist miren, na izi, mal zmeden na trenutke, še ko je na konc 4. letnika prišel v naš klas, nas je vprašal če smo mi 4.e (ja, njegovi).

Zdaj pa to
bonk.gif

Kje ste gimnazijci? Mnenje?

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Aja, pa prosim brez kakšnih žaljivih komentarjev! Da gre to tak človek kot je on nardit, morš bit kr za foro!

Tko da, respect!!
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dober je, sam sem iz njegove prve generacije geografije. Že takrat odpuljen in poskušal uvajati neke nove metode učenja.

S temle je pa presenetil.
smile-1.gif

19. jul 2007
2.848
1.567
113
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
Poznate tega odpulenca
cheer.gif

Moj razrednik za štiri leta
cheer.gif
Tip je bil čist miren, na izi, mal zmeden na trenutke, še ko je na konc 4. letnika prišel v naš klas, nas je vprašal če smo mi 4.e (ja, njegovi).

Zdaj pa to
bonk.gif

Kje ste gimnazijci? Mnenje?

Njegovi gumijasti škornji so bili legendarni.
cheer.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Kaj pa to, kako vsako jutro od avtobusne do gimnazije maršira z mrežasto vrečko, v kateri je vedno posoda od mehčalca
cheer.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Boljš da mu je usekal na muzko in ne tko kot naš razrednik, ko je babi razbil glavo s kladivom
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Male AW...

Kot mi vsi...
grin1.gif

(sam, da nas je še nekaj odpuljencev).

Drugač pa resno - madona, a morajo bit vsi učitelji v hlačah, zdizajniranih leta 85, naštrikanemu brezrokavniku, vampom in debelimi špegli? Ker drgač so pa AW? V vsakem poklicu je par takih, ki so težko "pri miru" - pa maš pol sodnika, ki piše in objavlja erotične pesmice. Pa maš informatika, ki v prostem času nastopa v skečih na Poptvju (če ima cajt in ni istočasno glavni špiler na gasilski veselici). Da je kup folka, ki za hobi hodi na brnik letet, ali so zagreti green dragonsi. Da o računovodjih, katerih idealna počitniška knjiga za na plažo je učbenik jedrske fizike niti ne govorim...